close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met RVS hartje en band foto 1

Grafmonument met RVS hartje en band Rvs

Enkel grafmonument waarvan de letterplaat bestaat uit 2 zuilen van gepolijst zwart graniet. De beide zuilen worden verbonden door een hart en een band van RVS. De omranding is gemaakt van gepolijst zwart graniet. Het gedeelte voor split en beplanting wordt gescheiden door een band van RVS.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42186
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Band, strook of strip
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel grafmonument waarvan de letterplaat bestaat uit 2 zuilen van gepolijst zwart graniet. De beide zuilen worden verbonden door een hart en een band van RVS. De omranding is gemaakt van gepolijst zwart graniet. Het gedeelte voor split en beplanting wordt gescheiden door een band van RVS.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.