close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
 Enkel monument met omranding foto 1

Enkel monument met omranding Glas, rvs

De letterplaat van dit gedenkteken is gemaakt van glas, de omranding van RVS. Binnen de omranding liggen klein grijze keitjes. De tekst is in de letterplaat gestraald.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimet... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42070
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, RVS
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

De letterplaat van dit gedenkteken is gemaakt van glas, de omranding van RVS. Binnen de omranding liggen klein grijze keitjes. De tekst is in de letterplaat gestraald.
Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.