close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
 Enkel monument met omranding foto 1

Enkel monument met omranding

Letterplaat in de vorm van een man en een vrouw met een uitsparing in de vorm van een hart. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor banden. Binnen de banden is er ruimte voor split of beplanting. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42068
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Letterplaat in de vorm van een man en een vrouw met een uitsparing in de vorm van een hart. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor banden. Binnen de banden is er ruimte voor split of beplanting. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.