close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward
zerk (58-mep) foto 1

zerk (58-mep)

Enkele zerk. De voorkant van de dekplaat is schuin afgezaagd, door de 2 verschillende granietsoorten ontstaat er een mooi contrast.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het ste... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42417
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, Zwart
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Enkele zerk. De voorkant van de dekplaat is schuin afgezaagd, door de 2 verschillende granietsoorten ontstaat er een mooi contrast.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.