close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafmonumenten voor een scherpe prijs

De kracht van de eenvoud. Het zuivere en pure van de ingetogenheid. Een Cuperus Gedenken PUUR grafmonument is een tijdloos vormgegeven, krachtig en oorspronkelijk gedenkteken.

Het levend houden van herinneringen verwerkt in een grafmonument van echt graniet. De PUUR collectie geeft u de ruimte om op een passende wijze een uiting te geven aan het gevoel van de herinnering. PUUR Kwaliteit voor een scherpe prijs.

Met de Cuperus Gedenken grafmonumenten PUUR collectie kiest u voor een tijdloos vormgegeven kwaliteitsgedenkteken. U stelt het grafmonument samen uit de verschillende onderdelen. Makkelijk kiezen, op korte termijn leverbaar en pure kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Bekijk de mogelijkheden

De zekerheden van uw PUUR grafmonument

Lage Alles-in-één Prijs

De scherpe Alles-in-één prijs die u ziet is het bedrag dat u betaalt. Dit is inclusief funderingspalen, betonfundering en plaatsing van het monument op de begraafplaats van uw keus. Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na het aanschaffen van uw PUUR grafmonument.

Afhankelijk van de gekozen begraafplaats komen er kosten voor een vergunning bij. Wanneer dit vereist is dan regelen wij dit compleet voor u.

Hoge kwaliteit materialen

Alle materialen waaruit u kiest zijn van de hoogste kwaliteit. U krijgt tot 30 jaar garantie op het graniet.

Inspirerend

Bekijk de vele voorbeelden voor een grafmonument in een van de 5 vestigingen met grote inspiratieruimte.

Makkelijk kiezen

Samen met onze adviseurs bekijkt u alle mogelijkheden in alle rust en krijgt u advies op maat.

Persoonlijk

Bepaal wat u wilt en personaliseer uw grafmonument met tekst en afbeeldingen.

Een impressie van onze mogelijkheden

Bepaal of u een Enkel of Dubbel monument wilt. Kies dan of u een letterplaat met voetstuk wilt of dat u er een vloer bij wilt en in welke uitvoering. In de tabel bij stap 1 staat de scherpe Alles-in-één prijs. Daarna bepaalt u per stap wat u wilt en in 6 stappen is uw persoonlijke PUUR grafmonument samengesteld.

telefoon

Maak een afspraak

We helpen u graag met het samenstellen van het monument.

Bel 085-047 51 15
locatie

Bezoek ons

We ontvangen u graag in een van onze vestigingen voor een persoonlijk advies.