close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Glas, natuursteen, rvs

Monumentje opgebouwd met verschillende materiaalsoorten en bewerkingen. De hartvorm van de letterplaat is gepolijst, het onderste gedeelte is geprikt. De omranding met de uitsparing in de vorm van een wolk is gezoet. In de opening van het hart zijn 2 ballonnen van glas met afstandhouders aan het graniet gemonteerd. De touwtjes van de ballonnen zijn van RVS.Door het gebruik van beelden of symbolen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42343
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Graftype Kort graf
Kleur Antraciet, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Monumentje opgebouwd met verschillende materiaalsoorten en bewerkingen. De hartvorm van de letterplaat is gepolijst, het onderste gedeelte is geprikt. De omranding met de uitsparing in de vorm van een wolk is gezoet. In de opening van het hart zijn 2 ballonnen van glas met afstandhouders aan het graniet gemonteerd. De touwtjes van de ballonnen zijn van RVS.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.