close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Natuursteen

Monumentje gemaakt van Rood graniet. In de letterplaat zit een vlieger verwerkt waarvan de staart doorloopt in de vloer. De vloer ligt met banden op een betonfundering. De tekst en de staart van de vlieger zijn gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiinge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42353
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Kleur Bruin, Rood
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Monumentje gemaakt van Rood graniet. In de letterplaat zit een vlieger verwerkt waarvan de staart doorloopt in de vloer. De vloer ligt met banden op een betonfundering. De tekst en de staart van de vlieger zijn gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.