close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zwijndrecht en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zwijndrecht

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zwijndrecht of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zwijndrecht en omgeving, zoals in Heerjansdam, Zwijndrecht en Zwyndrecht.

Grafsteen kopen in de buurt van Zwijndrecht

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zwijndrecht en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Zwijndrecht.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Heerjansdam Algemene Begraafplaats Zwijndrecht

Algemene Begraafplaats Zwijndrecht Heerjansdam

De Algemene Begraafplaats Zwijndrecht bevindt zich in het noordwesten van Heerjansdam aan de Molenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Molenweg
2995 BK Heerjansdam
grafsteen Zwijndrecht Algemene Begraafplaats Zwijndrecht

Algemene Begraafplaats Zwijndrecht

In de gemeente Zwijndrecht vind u de Algemene Begraafplaats Zwijndrecht aan de Jeroen Boschlaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, particuliere graven en kindergraven.

Jeroen Boschlaan
3331 HS Zwijndrecht
grafmonument Zwijndrecht Begraafplaats Munnikensteeg

Begraafplaats Munnikensteeg Zwijndrecht

In de gemeente Zwijndrecht vind u de Begraafplaats Munnikensteeg aan de Munnikensteeg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en algemene graven.

Munnikensteeg
3335 LJ Zwijndrecht

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Zwijndrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Zwijndrecht.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zwijndrecht?

Grafstenen Zwijndrecht van natuursteen

Grafsteen Zwijndrecht

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zwijndrecht van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zwijndrecht van glas

Urnmonument Zwijndrecht

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Zwijndrecht van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zwijndrecht

3 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Zwijndrecht?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zwijndrecht

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zwijndrecht maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.