close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zutphen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zutphen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zutphen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zutphen en omgeving, zoals in Warnsveld en Zutphen.

Grafsteen kopen in de buurt van Zutphen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zutphen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 35 minuten rijden van Zutphen.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Warnsveld Algemene Begraafplaats Warnsveld

Algemene Begraafplaats Warnsveld

De Algemene Begraafplaats Warnsveld is gelegen in het zuidoosten van Warnsveld aan de Vordenseweg. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, particuliere graven en urnengraven

Vordenseweg
7231 PA Warnsveld
grafsteen Zutphen Crematorium De Omarming Zutphen

Crematorium De Omarming Zutphen

De Crematorium De Omarming Zutphen is gelegen in het noordoosten van Zutphen aan de Voorsterallee

Voorsterallee
7203DN Zutphen
grafmonument Zutphen Ooster Begraafplaats

Ooster Begraafplaats Zutphen

De Ooster Begraafplaats is gelegen in het noordoosten van Zutphen aan de Voorsterallee. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Voorsterallee
7203 DN Zutphen
grafmonumenten Zutphen Oude begraafplaats Warnveldseweg

Oude begraafplaats Warnveldseweg Zutphen

In het noordoosten van Zutphen vindt u aan de Warnsveldseweg de Oude begraafplaats Warnveldseweg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven en particuliere graven.

Warnsveldseweg
7204 BC Zutphen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 35 minuten rijden van Zutphen.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zutphen?

Grafstenen Zutphen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zutphen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zutphen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zutphen

4 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Zutphen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zutphen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zutphen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.