close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zundert en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zundert

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zundert of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zundert en omgeving, zoals in Achtmaal, Klein Zundert, Rijsbergen, Rysbergen, Wernhout en Zundert.

Grafsteen kopen in de buurt van Zundert

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zundert en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Zundert.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Klein Zundert Begraafplaats Klein-Zundert

Begraafplaats Klein-Zundert Klein Zundert

In het zuidoosten van Klein Zundert vindt u aan de Klein Zundertseweg de Begraafplaats Klein-Zundert. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Klein Zundertseweg
4882BE Klein Zundert
grafsteen Zundert RK Begraafplaats Heilige Trudo

RK Begraafplaats Heilige Trudo Zundert

In het noordoosten van Zundert vindt u aan de Molenstraat de RK Begraafplaats Heilige Trudo . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Molenstraat
4881CP Zundert
grafmonument Zundert Van Goghkerk

Van Goghkerk Zundert

De begraafplaats Van Goghkerk bevindt zich in het noordoosten van Zundert aan de Vincent van Goghplein. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Vincent van Goghplein
4881 DG Zundert

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Zundert.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zundert?

Grafstenen Zundert van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zundert van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zundert van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zundert

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zundert

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zundert maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.