close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zuidplas en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zuidplas

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zuidplas of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zuidplas en omgeving, zoals in Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwerkerk Yssel en Zevenhuizen.

Grafsteen kopen in de buurt van Zuidplas

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zuidplas en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Zuidplas.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Moerkapelle Oude Begraafplaats Moerhage (Gem Zuidplas)

Oude Begraafplaats Moerhage (Gem Zuidplas) Moerkapelle

In het noordwesten van Moerkapelle vindt u aan de Beatrixlaan de Oude Begraafplaats Moerhage (Gem Zuidplas). Dit is een algemene begraafplaats

Beatrixlaan
2751XS Moerkapelle
grafsteen Moerkapelle Westhage Moerkapelle

Westhage Moerkapelle

In de gemeente Zuidplas vind u de begraafplaats Westhage Moerkapelle aan de Akkerweg.

Akkerweg
2751 CP Moerkapelle
grafmonument Moordrecht Algemene Begraafplaats Moordrecht

Algemene Begraafplaats Moordrecht

De Algemene Begraafplaats Moordrecht bevindt zich in het zuidoosten van Moordrecht aan de Koningin Julianastraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Koningin Julianastraat
2841VL Moordrecht
grafmonumenten Moordrecht Nieuwe algemene begraafplaats Moordrecht

Nieuwe algemene begraafplaats Moordrecht

In het noordwesten van Moordrecht vindt u aan de Middelweg de Nieuwe algemene begraafplaats Moordrecht. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Middelweg
2841lb Moordrecht
grafstenen Nieuwerkerk aan den IJssel Essehof

Essehof Nieuwerkerk aan den IJssel

De begraafplaats Essehof is gelegen in het zuidwesten van Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Kerkhofpad. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Kerkhofpad
2911 CB Nieuwerkerk aan den IJssel
grafsteen Zevenhuizen Algemene Begraafplaats Zevenhuizen

Algemene Begraafplaats Zevenhuizen

In het noordoosten van Zevenhuizen vindt u aan de Zuidplasweg de Algemene Begraafplaats Zevenhuizen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Zuidplasweg
2761 JK Zevenhuizen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Zuidplas.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zuidplas?

Grafstenen Zuidplas van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zuidplas van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zuidplas van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zuidplas

6 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Zuidplas?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zuidplas

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zuidplas maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.