close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zoeterwoude en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zoeterwoude

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zoeterwoude of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zoeterwoude en omgeving, zoals in Gelderswoude en Zoeterwoude.

Grafsteen kopen in de buurt van Zoeterwoude

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zoeterwoude en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Zoeterwoude.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Zoeterwoude Begraafplaats NH Zoeterwoude

Begraafplaats NH Zoeterwoude

De Begraafplaats NH Zoeterwoude is gelegen in het zuidwesten van Zoeterwoude aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Dorpsstraat
2381 EK Zoeterwoude
grafsteen Zoeterwoude Zoeterwoude

Zoeterwoude

In het noordoosten van Zoeterwoude vindt u aan de Hoge Rijndijk de begraafplaats Zoeterwoude. Dit is een algemene begraafplaats

Hoge Rijndijk
2382 AS Zoeterwoude

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Zoeterwoude.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zoeterwoude?

Grafstenen Zoeterwoude van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zoeterwoude van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zoeterwoude van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zoeterwoude

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zoeterwoude

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zoeterwoude maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.