close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zevenhoven en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zevenhoven

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zevenhoven of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zevenhoven en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Zevenhoven

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zevenhoven en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 25 minuten rijden van Zevenhoven.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Zevenhoven Begraafplaats Zevenhoven

Begraafplaats Zevenhoven

In het zuidwesten van Zevenhoven vindt u aan de Dorpsstraat de Begraafplaats Zevenhoven. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Dorpsstraat
2435 AJ Zevenhoven
grafsteen Zevenhoven Zevenhoven Dierenbegraafplaats

Zevenhoven Dierenbegraafplaats

De Zevenhoven Dierenbegraafplaats bevindt zich in het zuidoosten van Zevenhoven aan de Hogedijk. Dit is een algemene begraafplaats.

Hogedijk
2435NC Zevenhoven
grafmonument Zevenhoven Zevenhoven RK

Zevenhoven RK

De begraafplaats Zevenhoven RK bevindt zich in het noordwesten van Zevenhoven aan de Noordeinde. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Noordeinde
2435AG Zevenhoven

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Zevenhoven

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Zevenhoven. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Mijdrecht.

vakkundig grafmonument plaatsen in Zevenhoven

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Zevenhoven

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 25 minuten rijden van Zevenhoven.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Mijdrecht.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Zevenhoven?

Grafstenen Zevenhoven van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zevenhoven van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zevenhoven van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zevenhoven

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Zevenhoven?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zevenhoven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zevenhoven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.