close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zevenaar en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zevenaar

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zevenaar of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zevenaar en omgeving, zoals in Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum en Zevenaar.

Grafsteen kopen in de buurt van Zevenaar

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zevenaar en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Zevenaar.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Aerdt Aerdt

Aerdt

In het noordoosten van Aerdt vindt u aan de Kerkweg de begraafplaats Aerdt . Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkweg
6913 AK Aerdt
grafsteen Angerlo Algemene Begraafplaats Angerlo

Algemene Begraafplaats Angerlo

De Algemene Begraafplaats Angerlo bevindt zich in het noordoosten van Angerlo aan de Dorpsstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Dorpsstraat
6986 AN Angerlo
grafmonument Babberich Rooms Katholieke Begraafplaats Babberich

Rooms Katholieke Begraafplaats Babberich

De Rooms Katholieke Begraafplaats Babberich is gelegen in het noordwesten van Babberich aan de Kloosterpad. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Kloosterpad
6909 DX Babberich
grafmonumenten Giesbeek St. Martinus

St. Martinus Giesbeek

In de gemeente Zevenaar vind u de begraafplaats St. Martinus aan de Pastoor Slingerstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven en particuliere graven.

Pastoor Slingerstraat
6987 AS Giesbeek
grafstenen Herwen Rooms Katholieke Begraafplaats Herwen

Rooms Katholieke Begraafplaats Herwen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Herwen bevindt zich in het noordwesten van Herwen aan de Keurbeek. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en een columbarium.

Keurbeek
6914 AE Herwen
grafsteen Lathum Nederlands Hervormd Begraafplaats Lathum

Nederlands Hervormd Begraafplaats Lathum

In het zuidwesten van Lathum vindt u aan de Kerkstraat de Nederlands Hervormd Begraafplaats Lathum. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkstraat
6988 AE Lathum
grafmonument Lobith De Hove

De Hove Lobith

In het zuidoosten van Lobith vindt u aan de Zwartesluis de begraafplaats De Hove . Dit is een algemene begraafplaats.

Zwartesluis
6915AX Lobith
grafmonumenten Lobith N.H. Begraafplaats Lobith

N.H. Begraafplaats Lobith

De N.H. Begraafplaats Lobith bevindt zich in het zuidoosten van Lobith aan de Tolhuisstraat. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tolhuisstraat
6915 AP Lobith
grafstenen Lobith RK begraafplaats

RK begraafplaats Lobith

De RK begraafplaats bevindt zich in het zuidoosten van Lobith aan de Markt. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Markt
6915 AH Lobith
grafsteen Pannerden Algemene Begraafplaats Pannerden

Algemene Begraafplaats Pannerden

De Algemene Begraafplaats Pannerden is gelegen in het zuidoosten van Pannerden aan de Aerdtsestraat. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Aerdtsestraat
6911 AT Pannerden
grafmonument Pannerden RK Heilige Martinus

RK Heilige Martinus Pannerden

In de gemeente Zevenaar vind u de begraafplaats RK Heilige Martinus aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
6911 AG Pannerden
grafmonumenten Zevenaar Protestantse begraafplaats

Protestantse begraafplaats Zevenaar

De Protestantse begraafplaats is gelegen in het zuidoosten van Zevenaar aan de Babberichseweg. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Babberichseweg
6901 JW Zevenaar
grafstenen Zevenaar Rosorum

Rosorum Zevenaar

De begraafplaats Rosorum bevindt zich in het noordwesten van Zevenaar aan de Methen. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, urnengraven en particuliere graven.

Methen
6904 GN Zevenaar
grafsteen Zevenaar Sint Willibrordus

Sint Willibrordus Zevenaar

In de gemeente Zevenaar vind u de begraafplaats Sint Willibrordus aan de Arnhemseweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, particuliere graven en kindergraven.

Arnhemseweg
6901 DW Zevenaar
grafmonument Zevenaar Sint Willibrordus Oud zevenaar

Sint Willibrordus Oud zevenaar Zevenaar

In de gemeente Zevenaar vind u de begraafplaats Sint Willibrordus Oud zevenaar aan de Dijkweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Dijkweg
6905 BD Zevenaar

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Zevenaar.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zevenaar?

Grafstenen Zevenaar van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zevenaar van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zevenaar van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zevenaar

15 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Zevenaar?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zevenaar

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zevenaar maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.