close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zeist en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zeist

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zeist of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zeist en omgeving, zoals in Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.

Grafsteen kopen in de buurt van Zeist

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zeist en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 30 minuten rijden van Zeist.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Austerlitz Protestantse Begraafplaats Austerlitz

Protestantse Begraafplaats Austerlitz

In het zuidwesten van Austerlitz vindt u aan de Oude Postweg de Protestantse Begraafplaats Austerlitz. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven

Oude Postweg
3711 AK Austerlitz
grafsteen Den Dolder Het Stille Hofje

Het Stille Hofje Den Dolder

De begraafplaats Het Stille Hofje bevindt zich in het noordwesten van Den Dolder aan de Pleineslaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Pleineslaan
3734EP Den Dolder

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 30 minuten rijden van Zeist.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zeist?

Grafstenen Zeist van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zeist van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zeist van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zeist

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zeist

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zeist maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.