close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zaltbommel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zaltbommel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zaltbommel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zaltbommel en omgeving, zoals in Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Delwynen, Gameren, Kerkwijk, Kerkwyk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen, Poederoyen, Zaltbommel en Zuilichem.

Grafsteen kopen in de buurt van Zaltbommel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zaltbommel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Zaltbommel.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Aalst Nieuwe begraafplaats

Nieuwe begraafplaats Aalst

De Nieuwe begraafplaats is gelegen in het noordwesten van Aalst aan de Prins Hendrikstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Prins Hendrikstraat
5308 JJ Aalst
grafsteen Brakel Algemene Begraafplaats Brakel

Algemene Begraafplaats Brakel

In het noordoosten van Brakel vindt u aan de Dwarssteeg de Algemene Begraafplaats Brakel. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven.

Dwarssteeg
5306 BC Brakel
grafmonument Bruchem Bruchem

Bruchem

De begraafplaats Bruchem is gelegen in het zuidwesten van Bruchem aan de Molenstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven

Molenstraat
5314 BX Bruchem
grafmonumenten Gameren Gameren

Gameren

De begraafplaats Gameren bevindt zich in het zuidoosten van Gameren aan de Prins Willem-Alexanderstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Prins Willem-Alexanderstraat
5311CB Gameren
grafstenen Nederhemert Nederhemert- Zuid

Nederhemert- Zuid

In het zuidwesten van Nederhemert vindt u aan de Kerklaan de begraafplaats Nederhemert- Zuid. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerklaan
5317 KZ Nederhemert
grafsteen Poederoijen Poederoijen

Poederoijen

De begraafplaats Poederoijen bevindt zich in het zuidoosten van Poederoijen aan de Dorpsweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Dorpsweg
5307 HK Poederoijen
grafmonument Zaltbommel Nieuwe Tijningen

Nieuwe Tijningen Zaltbommel

In het zuidwesten van Zaltbommel vindt u aan de Plaatsmajoor de begraafplaats Nieuwe Tijningen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Plaatsmajoor
5301 ZK Zaltbommel
grafmonumenten Zaltbommel Sint Martinusparochie

Sint Martinusparochie Zaltbommel

De begraafplaats Sint Martinusparochie bevindt zich in het noordoosten van Zaltbommel aan de de Virieusingel. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven

De Virieusingel
5301 GB Zaltbommel
grafstenen Zuilichem  Zuilichem

Zuilichem Zuilichem

De begraafplaats Zuilichem bevindt zich in het noordoosten van Zuilichem aan de Molenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Molenstraat
5305 TC Zuilichem

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Zaltbommel

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Zaltbommel.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Zaltbommel?

Grafstenen Zaltbommel van natuursteen

Grafsteen Zaltbommel

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zaltbommel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zaltbommel van glas

Urnmonument Zaltbommel

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Zaltbommel van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zaltbommel

9 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Zaltbommel?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zaltbommel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zaltbommel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.