close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Woensdrecht en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Woensdrecht

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Woensdrecht of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Woensdrecht en omgeving, zoals in Hoogerheide, Huijbergen, Huybergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht.

Grafsteen kopen in de buurt van Woensdrecht

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Woensdrecht, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Hoogerheide alg. BGP Hoogerheide

Alg. BGP Hoogerheide

De begraafplaats alg. BGP Hoogerheide is gelegen in het zuidoosten van Hoogerheide aan de Scheidreef.

Scheidreef
4631RG Hoogerheide
grafsteen Ossendrecht Begraafplaats Ter Duinen

Begraafplaats Ter Duinen Ossendrecht

De Begraafplaats Ter Duinen bevindt zich in het noordoosten van Ossendrecht aan de O Lv Vrouw ter Duinenln. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

O Lv Vrouw ter Duinenln
4641HD Ossendrecht
grafmonument Putte Algemene begraafplaats Putte

Algemene begraafplaats Putte

De Algemene begraafplaats Putte bevindt zich in het noordwesten van Putte aan de Acacialaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Acacialaan
- Putte
grafmonumenten Putte Joodse begraafplaats Shomre Hadass Putte

Joodse begraafplaats Shomre Hadass Putte

De Joodse begraafplaats Shomre Hadass Putte bevindt zich in het noordwesten van Putte aan de Putseweg. Dit is een Joodse begraafplaats.

Putseweg
4645RJ Putte

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 60 minuten rijden van Woensdrecht.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Woensdrecht?

Grafstenen Woensdrecht van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Woensdrecht van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Woensdrecht van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Woensdrecht

4 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Woensdrecht

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Woensdrecht maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.