close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wirdum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wirdum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wirdum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wirdum en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Wirdum

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wirdum en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 25 minuten rijden van Wirdum.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Garsthuizen Begraafplaats Garsthuizen

Begraafplaats Garsthuizen

In het noordwesten van Garsthuizen vindt u aan de Smydingheweg de Begraafplaats Garsthuizen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Smydingheweg
9923 PB Garsthuizen
grafsteen Huizinge Huizinge

Huizinge

In de gemeente Loppersum vind u de begraafplaats Huizinge aan de E L Ubbensweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

E L Ubbensweg
9992TR Huizinge
grafmonument Loppersum Begraafplaats Loppersum

Begraafplaats Loppersum

In de gemeente Loppersum vind u de Begraafplaats Loppersum aan de Hofstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Hofstraat
9919 BW Loppersum
grafmonumenten Oosterwijtwerd Begraafplaats Oosterwijtwerd

Begraafplaats Oosterwijtwerd

In de gemeente Loppersum vind u de Begraafplaats Oosterwijtwerd aan de Dorpstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Dorpstraat
9911PB Oosterwijtwerd
grafstenen Stedum Stedum

Stedum

De begraafplaats Stedum bevindt zich in het noordwesten van Stedum aan de Stationsweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Stationsweg
9921 PT Stedum
grafsteen Westeremden Begraafplaats Westeremden

Begraafplaats Westeremden

In de gemeente Loppersum vind u de Begraafplaats Westeremden aan de Bredeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Bredeweg
9922 TB Westeremden

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Wirdum

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Wirdum. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Groningen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Wirdum

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Wirdum

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 25 minuten rijden van Wirdum.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Groningen.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Wirdum?

Grafstenen Wirdum van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wirdum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wirdum van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wirdum

6 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wirdum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wirdum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.