close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Winterswijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Winterswijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Winterswijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Winterswijk en omgeving, zoals in Brinkheurne, Corle, Henxel, Huppel, Kotten, Ratum, Winterswijk, Winterswijk Brinkheurne, Winterswijk Corle, Winterswijk Henxel, Winterswijk Huppel, Winterswijk Kotten, Winterswijk Meddo, Winterswijk Miste, Winterswijk Ratum, Winterswijk Woold, Winterswyk, Winterswyk Meddo;Meddo, Winterswyk Miste;Miste en Woold.

Grafsteen kopen in de buurt van Winterswijk

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Winterswijk, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Winterswijk Roomskatholieke begraafplaats

Roomskatholieke begraafplaats Winterswijk

In de gemeente Winterswijk vind u de Roomskatholieke begraafplaats aan de Tuunterstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Tuunterstraat
7102 EZ Winterswijk
grafsteen Winterswijk Winterswijk

Winterswijk

In de gemeente Winterswijk vind u de begraafplaats Winterswijk aan de Kerkhoflaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Kerkhoflaan
7103 KC Winterswijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 65 minuten rijden van Winterswijk.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Winterswijk?

Grafstenen Winterswijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Winterswijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Winterswijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Winterswijk

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Winterswijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Winterswijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.