close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wilnis en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wilnis

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wilnis of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wilnis en omgeving.

Advies in de buurt van Wilnis

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wilnis en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 5 minuten rijden van Wilnis.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Wilnis De Ronde Venen

De Ronde Venen Wilnis

In het noordoosten van Wilnis vindt u aan de Ringdijk de begraafplaats De Ronde Venen. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven, algemene graven en een columbarium.

Ringdijk
3648 EB Wilnis
grafsteen Wilnis Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping)

Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping)

In het zuidoosten van Wilnis vindt u aan de Kerkstraat de begraafplaats Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping). Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkstraat
3648 AK Wilnis

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Wilnis

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Wilnis. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Mijdrecht.

vakkundig grafmonument plaatsen in Wilnis

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Wilnis

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Wilnis

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 5 minuten rijden van Wilnis.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Mijdrecht.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Wilnis?

Grafstenen Wilnis van natuursteen

Grafsteen Wilnis

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wilnis van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wilnis van glas

Urnmonument Wilnis

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Wilnis van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wilnis

2 begraafplaatsen

Meer dan 120 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Mijdrecht?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wilnis

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wilnis maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.