close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wilhelminaoord en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wilhelminaoord

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wilhelminaoord of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wilhelminaoord en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Wilhelminaoord

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wilhelminaoord en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Wilhelminaoord.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Wilhelminaoord Begraafplaats Wilhelminaoord

Begraafplaats Wilhelminaoord

De Begraafplaats Wilhelminaoord bevindt zich in het noordwesten van Wilhelminaoord aan de Oranjelaan. Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Oranjelaan
8384 GE Wilhelminaoord
grafsteen Wilhelminaoord Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

In de gemeente Westerveld vind u de begraafplaats Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist aan de Koningin Wilhelminalaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Koningin Wilhelminalaan
8384 GH Wilhelminaoord

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Wilhelminaoord

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Wilhelminaoord. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Steenwijk.

vakkundig grafmonument plaatsen in Wilhelminaoord

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Wilhelminaoord

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Steenwijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Wilhelminaoord.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331 GK Steenwijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Steenwijk.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Wilhelminaoord?

Grafstenen Wilhelminaoord van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wilhelminaoord van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wilhelminaoord van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wilhelminaoord

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wilhelminaoord

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wilhelminaoord maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.