close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wijk bij Duurstede en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wijk bij Duurstede

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wijk bij Duurstede of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wijk bij Duurstede en omgeving, zoals in Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede en Wyk by Duurstede.

Grafsteen kopen in de buurt van Wijk bij Duurstede

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wijk bij Duurstede en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 40 minuten rijden van Wijk bij Duurstede.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Cothen Begraafplaats Groenewoud (gemeente Wijk bij Duurstede)

Begraafplaats Groenewoud (gemeente Wijk bij Duurstede) Cothen

De Begraafplaats Groenewoud (gemeente Wijk bij Duurstede) is gelegen in het zuidoosten van Cothen aan de Groenewoudseweg. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, een columbarium, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Groenewoudseweg
3945BC Cothen
grafsteen Cothen Nederlands Hervormd Begraafplaats Cothen

Nederlands Hervormd Begraafplaats Cothen

In het zuidoosten van Cothen vindt u aan de Groenewoudseweg de Nederlands Hervormd Begraafplaats Cothen. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Groenewoudseweg
3945 BB Cothen
grafmonument Langbroek Algemene Begraafplaats Langbroek

Algemene Begraafplaats Langbroek

In het noordwesten van Langbroek vindt u aan de Brink de Algemene Begraafplaats Langbroek. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven

Brink
3947 NS Langbroek
grafmonumenten Langbroek Begraafplaats Overlangbroek

Begraafplaats Overlangbroek Langbroek

Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Langbroekerdijk B
3947 BB Langbroek
grafstenen Wijk bij Duurstede RK Begraafplaats Johannes de Doper

RK Begraafplaats Johannes de Doper Wijk bij Duurstede

In de gemeente Wijk bij Duurstede vind u de RK Begraafplaats Johannes de Doper aan de Steenstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Steenstraat
3961 VN Wijk bij Duurstede

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 40 minuten rijden van Wijk bij Duurstede.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Wijk bij Duurstede?

Grafstenen Wijk bij Duurstede van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wijk bij Duurstede van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wijk bij Duurstede van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wijk bij Duurstede

5 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wijk bij Duurstede

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wijk bij Duurstede maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.