close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wijhe en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wijhe

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wijhe of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wijhe en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Wijhe

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wijhe en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Op minder dan 25 minuten rijden van Wijhe.

Inspiratiewinkel Zwolle Bekijk de collectie
grafstenen Wijhe Begraafplaats Rust Zacht

Begraafplaats Rust Zacht Wijhe

De Begraafplaats Rust Zacht bevindt zich in het noordoosten van Wijhe aan de Kappeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Kappeweg
8131 PT Wijhe
grafsteen Wijhe RK Begraafplaats Boerhaar

RK Begraafplaats Boerhaar Wijhe

In het zuidoosten van Wijhe vindt u aan de Boerhaar de RK Begraafplaats Boerhaar. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Boerhaar
8131 SV Wijhe
grafmonument Wijhe RK begraafplaats Wijhe

RK begraafplaats Wijhe

De RK begraafplaats Wijhe bevindt zich in het noordwesten van Wijhe aan de Prins Bernhardlaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven en particuliere graven.

Prins Bernhardlaan
8131 DE Wijhe

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Wijhe

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Wijhe. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Zwolle.

vakkundig grafmonument plaatsen in Wijhe

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Wijhe

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Zwolle

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 25 minuten rijden van Wijhe.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013 RG Zwolle

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Zwolle.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Wijhe?

Grafstenen Wijhe van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wijhe van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wijhe van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wijhe

3 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Zwolle?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wijhe

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wijhe maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.