close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wijchen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wijchen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wijchen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wijchen en omgeving, zoals in Balgoij, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen en Wychen.

Grafsteen kopen in de buurt van Wijchen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wijchen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Wijchen.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Balgoij Johannes de Doper

Johannes de Doper Balgoij

In de gemeente Wijchen vind u de begraafplaats Johannes de Doper aan de Boomsestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Boomsestraat
6613 AH Balgoij
grafsteen Batenburg Nederlands Hervormd/Protestants Begraafplaats Batenburg

Nederlands Hervormd/Protestants Begraafplaats Batenburg

De Nederlands Hervormd/Protestants Begraafplaats Batenburg is gelegen in het noordwesten van Batenburg aan de Kasteelse Allee. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kasteelse Allee
6634 AH Batenburg
grafmonument Batenburg Rooms Katholieke Begraafplaats Batenburg

Rooms Katholieke Begraafplaats Batenburg

De Rooms Katholieke Begraafplaats Batenburg bevindt zich in het noordoosten van Batenburg aan de Molendijk. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Molendijk
6634 KE Batenburg
grafmonumenten Bergharen Rooms Katholieke Begraafplaats Bergharen

Rooms Katholieke Begraafplaats Bergharen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Bergharen is gelegen in het zuidoosten van Bergharen aan de Dorpsstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
6617 AE Bergharen
grafstenen Hernen Begraafplaats Hernen

Begraafplaats Hernen

De Begraafplaats Hernen is gelegen in het noordwesten van Hernen aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Dorpsstraat
6616AD Hernen
grafsteen Hernen Kerkhof Rooms Katholieke H. Judocus Kerk Hernen

Kerkhof Rooms Katholieke H. Judocus Kerk Hernen

In de gemeente Wijchen vind u de begraafplaats Kerkhof Rooms Katholieke H. Judocus Kerk Hernen aan de Dorpsstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Dorpsstraat
6616 AE Hernen
grafmonument Leur Nederlands Hervormd/Protest. Begraafplaats Leur

Nederlands Hervormd/Protest. Begraafplaats Leur

De Nederlands Hervormd/Protest. Begraafplaats Leur is gelegen in het noordoosten van Leur aan de van Balverenlaan. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Van Balverenlaan
6615 AH Leur
grafmonumenten Niftrik RK

RK Niftrik

De begraafplaats RK bevindt zich in het zuidwesten van Niftrik aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkstraat
6606AJ Niftrik
grafstenen Wijchen Alverna

Alverna Wijchen

In het zuidoosten van Wijchen vindt u aan de Heumenseweg de begraafplaats Alverna. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Heumenseweg
6603 CZ Wijchen
grafsteen Wijchen Antonius Abt kerk

Antonius Abt kerk Wijchen

De begraafplaats Antonius Abt kerk is gelegen in het zuidwesten van Wijchen aan de Elckerlycweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven en particuliere graven.

Elckerlycweg
6602 HJ Wijchen
grafmonument Wijchen Historische begraafplaats Wijchen

Historische begraafplaats Wijchen

De Historische begraafplaats Wijchen is gelegen in het noordoosten van Wijchen aan de Kasteellaan. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kasteellaan
6603BJ Wijchen
grafmonumenten Wijchen Rooms Katholieke Begraafplaats Woezik

Rooms Katholieke Begraafplaats Woezik Wijchen

In het noordwesten van Wijchen vindt u aan de Woeziksestraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Woezik. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Woeziksestraat
6604 CC Wijchen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Wijchen.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Wijchen?

Grafstenen Wijchen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wijchen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wijchen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wijchen

12 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Wijchen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wijchen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wijchen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.