close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Westland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Westland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Westland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Westland en omgeving, zoals in 's-Gravenzande, De Lier, Honselersdijk, Honselersdyk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Naaldwyk, Poeldijk, Poeldyk, Ter Heijde, Ter Heyde en Wateringen.

Advies in de buurt van Westland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Westland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Westland.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen 's-Gravenzande Beukenhage

Beukenhage 's-Gravenzande

De begraafplaats Beukenhage bevindt zich in het noordwesten van 's-Gravenzande aan de Naaldwijkseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven en algemene graven.

Naaldwijkseweg
2691 RV 's-Gravenzande
grafsteen De Lier Begraafplaats De Lier

Begraafplaats De Lier

In de gemeente Westland vind u de Begraafplaats De Lier aan de Burgemeester Crezéelaan. Dit is een algemene begraafplaats.

Burgemeester Crezéelaan
2678 KX De Lier
grafmonument Maasdijk Begraafplaats Maasdijk

Begraafplaats Maasdijk

De Begraafplaats Maasdijk bevindt zich in het noordwesten van Maasdijk aan de Kerkhoflaan. Dit is een algemene begraafplaats.

Kerkhoflaan
2676 XV Maasdijk
grafmonumenten Naaldwijk Naaldwijk

Naaldwijk

In het noordwesten van Naaldwijk vindt u aan de Zandhaver de begraafplaats Naaldwijk. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Zandhaver
2673BN Naaldwijk
grafstenen Poeldijk Begraafplaats RK Parochie H. Bartholomeus

Begraafplaats RK Parochie H. Bartholomeus Poeldijk

De Begraafplaats RK Parochie H. Bartholomeus is gelegen in het zuidoosten van Poeldijk aan de Voorstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Voorstraat
2685 EK Poeldijk
grafsteen Rustplaats Molenlande  Begraafplaats Monster

Begraafplaats Monster Rustplaats Molenlande

De Begraafplaats Monster is gelegen in het noordoosten van Rustplaats Molenlande aan de Molenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Molenstraat
2681 BR Rustplaats Molenlande
grafmonument Wateringen Begraafplaats Wateringen

Begraafplaats Wateringen

In de gemeente Westland vind u de Begraafplaats Wateringen aan de Julianastraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Julianastraat
2291TT Wateringen
grafmonumenten Wateringen Rooms Katholieke Begraafplaats Wateringen

Rooms Katholieke Begraafplaats Wateringen

In het noordoosten van Wateringen vindt u aan de Julialaan de Rooms Katholieke Begraafplaats Wateringen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Julialaan
2291 BM Wateringen

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Westland

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Westland.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Westland?

Grafstenen Westland van natuursteen

Grafsteen Westland

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Westland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Westland van glas

Urnmonument Westland

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Westland van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Westland

8 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Westland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Westland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Westland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.