close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Westland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Westland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Westland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Westland en omgeving, zoals in 's-Gravenzande, De Lier, Honselersdijk, Honselersdyk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Naaldwyk, Poeldijk, Poeldyk, Ter Heijde, Ter Heyde en Wateringen.

Advies in de buurt van Westland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Westland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Westland.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen 's-Gravenzande Beukenhage

Beukenhage 's-Gravenzande

In de gemeente Westland vind u de begraafplaats Beukenhage aan de Naaldwijkseweg. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven

Naaldwijkseweg
2691 RV 's-Gravenzande
grafsteen De Lier Algemene begraafplaats

Algemene begraafplaats De Lier

In het zuidoosten van De Lier vindt u aan de Burgemeester Crezéelaan de Algemene begraafplaats. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Burgemeester Crezéelaan
2678 KX De Lier
grafmonument Maasdijk Algemene Begraafplaats Maasdijk

Algemene Begraafplaats Maasdijk

In de gemeente Westland vind u de Algemene Begraafplaats Maasdijk aan de Kerkhoflaan. Dit is een algemene begraafplaats

Kerkhoflaan
2676 XV Maasdijk
grafmonumenten Monster Molenlande

Molenlande Monster

In het noordwesten van Monster vindt u aan de Molenstraat de begraafplaats Molenlande . Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven

Molenstraat
2681 BR Monster
grafstenen Naaldwijk Naaldwijk

Naaldwijk

In de gemeente Westland vind u de begraafplaats Naaldwijk aan de Zandhaver. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Zandhaver
2673BN Naaldwijk
grafsteen Poeldijk Begraafplaats RK Parochie H. Bartholomeus

Begraafplaats RK Parochie H. Bartholomeus Poeldijk

De Begraafplaats RK Parochie H. Bartholomeus is gelegen in het zuidoosten van Poeldijk aan de Voorstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Voorstraat
2685 EK Poeldijk
grafmonument Wateringen Algemene Begraafplaats Wateringen

Algemene Begraafplaats Wateringen

In de gemeente Westland vind u de Algemene Begraafplaats Wateringen aan de Julianastraat. Dit is een algemene begraafplaats

Julianastraat
2291TT Wateringen
grafmonumenten Wateringen Rooms Katholieke Begraafplaats Wateringen

Rooms Katholieke Begraafplaats Wateringen

In het noordoosten van Wateringen vindt u aan de Julialaan de Rooms Katholieke Begraafplaats Wateringen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Julialaan
2291 BM Wateringen

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Westland

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Westland.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Westland?

Grafstenen Westland van natuursteen

Grafsteen Westland

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Westland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Westland van glas

Urnmonument Westland

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Westland van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Westland

8 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Westland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Westland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Westland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.