close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Westerwolde en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Westerwolde

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Westerwolde of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Westerwolde en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Westerwolde

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Westerwolde en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 35 minuten rijden van Westerwolde.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Blijham Algemene Begraafplaats Blijham

Algemene Begraafplaats Blijham

In de gemeente Westerwolde vind u de Algemene Begraafplaats Blijham aan de Oosteinde. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Oosteinde
9697 XE Blijham
grafsteen Bourtange Begraafplaats Bourtange

Begraafplaats Bourtange

De Begraafplaats Bourtange bevindt zich in het noordwesten van Bourtange aan de Willem Lodewijkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Willem Lodewijkstraat
9545 PA Bourtange
grafmonument Oudeschans Begraafplaats Oudeschans

Begraafplaats Oudeschans

In het zuidwesten van Oudeschans vindt u aan de Schanspad de Begraafplaats Oudeschans. Dit is een algemene begraafplaats

Schanspad
9696XW Oudeschans
grafmonumenten Sellingen Begraafplaats Sellingen

Begraafplaats Sellingen

In het zuidoosten van Sellingen vindt u aan de Ds. W. Reindersweg de Begraafplaats Sellingen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Ds. W. Reindersweg
9551 BH Sellingen
grafstenen Ter Apel Algemene begraafplaats Ter Apel Poortweg

Algemene begraafplaats Ter Apel Poortweg

De Algemene begraafplaats Ter Apel Poortweg is gelegen in het noordoosten van Ter Apel aan de Poortweg. Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium.

Poortweg
9561LJ Ter Apel
grafsteen Ter Apel Gemeentelijke begraafplaats Ter Apel

Gemeentelijke begraafplaats Ter Apel

De Gemeentelijke begraafplaats Ter Apel is gelegen in het noordoosten van Ter Apel aan de Poortweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Poortweg
9561 LJ Ter Apel
grafmonument Ter Apel RK Kerkhof Ter Apel

RK Kerkhof Ter Apel

De begraafplaats RK Kerkhof Ter Apel is gelegen in het zuidwesten van Ter Apel aan de Hoofdstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoofdstraat
9561 JD Ter Apel
grafmonumenten Veelerveen Begraafplaats Veelerveen

Begraafplaats Veelerveen

De Begraafplaats Veelerveen bevindt zich in het zuidwesten van Veelerveen aan de Venneweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Venneweg
9566 TA Veelerveen
grafstenen Vlagtwedde Vlagtwedde

Vlagtwedde

De begraafplaats Vlagtwedde bevindt zich in het noordoosten van Vlagtwedde aan de Vledderkamp. Dit is een algemene begraafplaats.

Vledderkamp
9541 BA Vlagtwedde
grafsteen Vriescheloo Begraafplaats Vriescheloo

Begraafplaats Vriescheloo

In het noordoosten van Vriescheloo vindt u aan de Dorpsstraat de Begraafplaats Vriescheloo. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Dorpsstraat
9699 PA Vriescheloo
grafmonument Wedde Begraafplaats Wedde

Begraafplaats Wedde

De Begraafplaats Wedde is gelegen in het zuidoosten van Wedde aan de Kerkstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Kerkstraat
9698AR Wedde

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 35 minuten rijden van Westerwolde.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Westerwolde?

Grafstenen Westerwolde van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Westerwolde van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Westerwolde van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Westerwolde

11 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Westerwolde?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Groningen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Westerwolde

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Westerwolde maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.