close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Westerveld en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Westerveld

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Westerveld of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Westerveld en omgeving, zoals in Ansen, Boschoord, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Hoogersmilde, Nijensleek, Nyensleek, Oude Willem, Pesse, Ruinen, Spier, Uffelte, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Wilhelminaoord, Wittelte en Zorgvlied.

Grafsteen kopen in de buurt van Westerveld

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Westerveld en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Westerveld.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Dwingeloo Begraafplaats Dwingeloo

Begraafplaats Dwingeloo

De Begraafplaats Dwingeloo is gelegen in het zuidwesten van Dwingeloo aan de Drift. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, particuliere graven en een columbarium.

Drift
7991 AB Dwingeloo
grafsteen Havelte Algemene begraafplaats Havelte

Algemene begraafplaats Havelte

In de gemeente Westerveld vind u de Algemene begraafplaats Havelte aan de Kerklaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Kerklaan
7971 CV Havelte
grafmonument Uffelte Begraafplaats Uffelte

Begraafplaats Uffelte

In het zuidwesten van Uffelte vindt u aan de Ruiterweg de Begraafplaats Uffelte. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Ruiterweg
7975 RP Uffelte
grafmonumenten Vledder Begraafplaats Vledder

Begraafplaats Vledder

In het zuidoosten van Vledder vindt u aan de Kerkhoflaan de Begraafplaats Vledder. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Kerkhoflaan
8381 BB Vledder
grafstenen Wapserveen Begraafplaats Wapserveen

Begraafplaats Wapserveen

In de gemeente Westerveld vind u de Begraafplaats Wapserveen aan de Wapserouwenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Wapserouwenweg
8351 HA Wapserveen
grafsteen Wilhelminaoord Begraafplaats Wilhelminaoord

Begraafplaats Wilhelminaoord

De Begraafplaats Wilhelminaoord bevindt zich in het noordwesten van Wilhelminaoord aan de Oranjelaan. Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Oranjelaan
8384 GE Wilhelminaoord
grafmonument Wilhelminaoord Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

In de gemeente Westerveld vind u de begraafplaats Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist aan de Koningin Wilhelminalaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Koningin Wilhelminalaan
8384 GH Wilhelminaoord
grafmonumenten Zorgvlied Algemene Begraafplaats Zorgvlied

Algemene Begraafplaats Zorgvlied

De Algemene Begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Dorpsstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Dorpsstraat
8437 PA Zorgvlied
grafstenen Zorgvlied Begraafplaats Zorgvlied

Begraafplaats Zorgvlied

De Begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Wateren . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Wateren
8437PA Zorgvlied
grafsteen Zorgvlied RK begraafplaats Zorgvlied

RK begraafplaats Zorgvlied

De RK begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het noordoosten van Zorgvlied aan de De Monden. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

De Monden
8437 PG Zorgvlied

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Steenwijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Westerveld.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331 GK Steenwijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Westerveld?

Grafstenen Westerveld van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Westerveld van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Westerveld van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Westerveld

10 begraafplaatsen

Meer dan 730 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Westerveld

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Westerveld maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.