close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Westerveld en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Westerveld

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Westerveld of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Westerveld en omgeving, zoals in Ansen, Boschoord, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Hoogersmilde, Nijensleek, Nyensleek, Oude Willem, Pesse, Ruinen, Spier, Uffelte, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Wilhelminaoord, Wittelte en Zorgvlied.

Advies in de buurt van Westerveld

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Westerveld en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Westerveld.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Diever Begraafplaats Diever

Begraafplaats Diever

De Begraafplaats Diever bevindt zich in het noordoosten van Diever aan de Groningerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Groningerweg
7981 LA Diever
grafsteen Dwingeloo Begraafplaats Dwingeloo

Begraafplaats Dwingeloo

De Begraafplaats Dwingeloo is gelegen in het zuidwesten van Dwingeloo aan de Drift. Dit is een algemene begraafplaats

Drift
7991 AB Dwingeloo
grafmonument Havelte Algemene begraafplaats Havelte

Algemene begraafplaats Havelte

In de gemeente Westerveld vind u de Algemene begraafplaats Havelte aan de Kerklaan. Dit is een algemene begraafplaats

Kerklaan
7971 CV Havelte
grafmonumenten Uffelte Begraafplaats Uffelte

Begraafplaats Uffelte

In het zuidwesten van Uffelte vindt u aan de Ruiterweg de Begraafplaats Uffelte. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Ruiterweg
7975 RP Uffelte
grafstenen Vledder Begraafplaats Vledder

Begraafplaats Vledder

In de gemeente Westerveld vind u de Begraafplaats Vledder aan de Kerkhoflaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Kerkhoflaan
8381 BB Vledder
grafsteen Wapserveen Begraafplaats Wapserveen

Begraafplaats Wapserveen

De Begraafplaats Wapserveen is gelegen in het noordoosten van Wapserveen aan de Wapserouwenweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Wapserouwenweg
8351 HA Wapserveen
grafmonument Wilhelminaoord Begraafplaats Wilhelminaoord

Begraafplaats Wilhelminaoord

De Begraafplaats Wilhelminaoord is gelegen in het noordwesten van Wilhelminaoord aan de Oranjelaan. Dit is een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Oranjelaan
8384 GE Wilhelminaoord
grafmonumenten Wilhelminaoord Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

In de gemeente Westerveld vind u de begraafplaats Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist aan de Koningin Wilhelminalaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Koningin Wilhelminalaan
8384 GH Wilhelminaoord
grafstenen Zorgvlied Algemene Begraafplaats Zorgvlied

Algemene Begraafplaats Zorgvlied

De Algemene Begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Dorpsstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Dorpsstraat
8437 PA Zorgvlied
grafsteen Zorgvlied Begraafplaats Zorgvlied

Begraafplaats Zorgvlied

De Begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Wateren . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Wateren
8437PA Zorgvlied
grafmonument Zorgvlied RK begraafplaats Zorgvlied

RK begraafplaats Zorgvlied

In de gemeente Westerveld vind u de RK begraafplaats Zorgvlied aan de De Monden. Dit is een algemene begraafplaats

De Monden
8437 PG Zorgvlied

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Westerveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Westerveld.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331GK Steenwijk

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Westerveld?

Grafstenen Westerveld van natuursteen

Grafsteen Westerveld

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Westerveld van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Westerveld van glas

Urnmonument Westerveld

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Westerveld van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Westerveld

11 begraafplaatsen

Meer dan 820 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie winkel, kan ik in één bezoek alles regelen?
Natuurlijk kan dat. Wanneer u verder moet reizen naar de dichtstbijzijnde winkel van Cuperus Gedenken, dan is het wel zo fijn dat u tijdens uw bezoek alles kunt afstemmen. Het is trouwens wel echt raadzaam om langs te komen, want zo kunt u voorbeelden in het echt zien. Dit geeft een veel beter beeld dan wanneer u het vanaf een computerscherm ziet. Tijdens een bezoek kunnen we samen met u ontwerpen en krijgt u een representatief beeld van het eindresultaat. We zorgen ervoor dat u tijdens dit ene bezoek alles kunt afstemmen en met een gerichte prijsopgave en persoonlijk ontwerp weer naar huis kunt. Eventuele aanpassingen of gewijzigde wensen zijn dan eenvoudiger om vervolgens telefonisch of per e-mail af te stemmen. Zo hoeft u niet vaker dan nodig de afstand af te leggen. Wel zo praktisch.
Als ik een bezoek breng aan de winkels van Cuperus Gedenken, wat kan ik dan verwachten
In onze winkels willen we u de gelegenheid bieden om u in alle rust te laten inspireren voor een passende grafsteen of ander soort gedenkteken. In al onze winkels geven we u een zo goed mogelijke indruk de mogelijkheden door middel van voorbeelden, accessoires en materialen. Bij onze grotere winkels hebben we vanzelfsprekend wat meer ruimte om een groter aantal complete te monumenten te laten zien. Wanneer u na het zien van de voorbeelden vragen heeft, of u wilt graag een persoonlijk ontwerp laten maken, dan kunt u in gesprek met onze adviseur. Wanneer u een vrijblijvende afspraak maakt, bent u ervan verzekerd dat er altijd een adviseur voor u beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden.
Worden er extra kosten kosten gerekend voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Westerveld
Voor iedere begraafplaats in Noord-Nederland hanteren we hetzelfde plaatsingstarief. Daardoor betaalt u niets extra voor het plaatsen van een grafsteen in Westerveld. Omdat we bekend zijn met de begraafplaatsen in het Noorden, zijn we ook op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen. Hier kunnen we dan meteen rekening mee houden wanneer we een grafmonument voor u gaan ontwerpen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Westerveld

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Westerveld maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.