close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Weert en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Weert

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Weert of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Weert en omgeving, zoals in Stramproy en Weert.

Grafsteen kopen in de buurt van Weert

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Weert, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Stramproy RK Begraafplaats Oude Trambaan

RK Begraafplaats Oude Trambaan Stramproy

In het zuidoosten van Stramproy vindt u aan de Oude Trambaan de RK Begraafplaats Oude Trambaan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Oude Trambaan
6039 GN Stramproy
grafsteen Tungelroy (Gemeente Weert) Parochiekerkhof Heilige Barbarakerk

Parochiekerkhof Heilige Barbarakerk Tungelroy (Gemeente Weert)

In het noordoosten van Tungelroy (Gemeente Weert) vindt u aan de Tungeler Dorpsstraat de begraafplaats Parochiekerkhof Heilige Barbarakerk . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Tungeler Dorpsstraat
6005RK Tungelroy (Gemeente Weert)
grafmonument Weert Algemene Begraafplaats Weert (gemeentelijk gedeelte)

Algemene Begraafplaats Weert (gemeentelijk gedeelte)

De Algemene Begraafplaats Weert (gemeentelijk gedeelte) bevindt zich in het noordwesten van Weert aan de Molenpoort. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Molenpoort
6001 HC Weert
grafmonumenten Weert Begraafplaats Sint Oda (Boshoven) Weert

Begraafplaats Sint Oda (Boshoven) Weert

De Begraafplaats Sint Oda (Boshoven) Weert is gelegen in het noordwesten van Weert aan de Boshoverweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Boshoverweg
6002AP Weert
grafstenen Weert Rooms Katholieke Begraafplaats Kerk Laar

Rooms Katholieke Begraafplaats Kerk Laar Weert

In het noordwesten van Weert vindt u aan de Rakerstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Kerk Laar . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Rakerstraat
6003 NM Weert
grafsteen Weert Rooms Katholieke Kerk Swartbroek

Rooms Katholieke Kerk Swartbroek Weert

De begraafplaats Rooms Katholieke Kerk Swartbroek bevindt zich in het zuidoosten van Weert aan de Ittervoorterweg.

Ittervoorterweg
6005NR Weert
grafmonument Weert Sint Joseph parochie Keent (Weert)

Sint Joseph parochie Keent (Weert)

In het zuidwesten van Weert vindt u aan de Sint Jozefskerkplein de begraafplaats Sint Joseph parochie Keent (Weert). Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Sint Jozefskerkplein
6006ZH Weert
grafmonumenten Weert Sint Martinus Parochiële gedeelte

Sint Martinus Parochiële gedeelte Weert

In het noordwesten van Weert vindt u aan de Molenpoort de begraafplaats Sint Martinus Parochiële gedeelte. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Molenpoort
6001HC Weert
grafstenen Weert Sint Mathias Leuken

Sint Mathias Leuken Weert

De begraafplaats Sint Mathias Leuken bevindt zich in het noordoosten van Weert aan de Voorstestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven

Voorstestraat
6004CA Weert
grafsteen Weert (Altweerterheide) RK Begraafplaats Altweerterheide

RK Begraafplaats Altweerterheide Weert (Altweerterheide)

De RK Begraafplaats Altweerterheide is gelegen in het noordoosten van Weert (Altweerterheide) aan de Bocholterweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Bocholterweg
6006 TN Weert (Altweerterheide)
grafmonument Weert (Tungelroy) RK Begraafplaats Kerk Tungelroy

RK Begraafplaats Kerk Tungelroy Weert (Tungelroy)

In de gemeente Weert vind u de RK Begraafplaats Kerk Tungelroy aan de Tungeler Dorpsstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Tungeler Dorpsstraat
6005 RK Weert (Tungelroy)

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 50 minuten rijden van Weert.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Weert?

Grafstenen Weert van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Weert van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Weert van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Weert

11 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Weert

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Weert maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.