close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wassenaar en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wassenaar

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wassenaar of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wassenaar en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Wassenaar

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wassenaar en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Wassenaar.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Wassenaar In Loco Pascuae, Wassenaar

In Loco Pascuae, Wassenaar

De begraafplaats In Loco Pascuae, Wassenaar is gelegen in het zuidwesten van Wassenaar aan de Stoeplaan. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Stoeplaan
2243 CZ Wassenaar
grafsteen Wassenaar Persijnhof

Persijnhof Wassenaar

De begraafplaats Persijnhof bevindt zich in het zuidwesten van Wassenaar aan de Het Kerkehout. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Het Kerkehout
2245 XR Wassenaar
grafmonument Wassenaar Persijnhof (Joodse deel) (apart beheer)

Persijnhof (Joodse deel) (apart beheer) Wassenaar

In de gemeente Wassenaar vind u de begraafplaats Persijnhof (Joodse deel) (apart beheer) aan de Het Kerkehout. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Joodse begraafplaats.

Het Kerkehout
2245 XR Wassenaar

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Wassenaar

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 30 minuten rijden van Wassenaar.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Wassenaar?

Grafstenen Wassenaar van natuursteen

Grafsteen Wassenaar

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wassenaar van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wassenaar van glas

Urnmonument Wassenaar

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Wassenaar van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wassenaar

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Wassenaar?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wassenaar

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wassenaar maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.