close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Waspik en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Waspik

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Waspik of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Waspik en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Waspik

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Waspik en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Waspik.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Waspik Begraafplaats Heilige Theresia kerk

Begraafplaats Heilige Theresia kerk Waspik

De Begraafplaats Heilige Theresia kerk bevindt zich in het zuidoosten van Waspik aan de Carmelietenstraat.

Carmelietenstraat
5165 AL Waspik
grafsteen Waspik Begraafplaats Hervormde Gemeente Waspik

Begraafplaats Hervormde Gemeente Waspik

De Begraafplaats Hervormde Gemeente Waspik bevindt zich in het noordwesten van Waspik aan de Raadhuisstraat. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Raadhuisstraat
5165CH Waspik
grafmonument Waspik Roonlaan

Roonlaan Waspik

In het noordwesten van Waspik vindt u aan de de Roonlaan de begraafplaats Roonlaan . Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven

De Roonlaan
5165VB Waspik
grafmonumenten Waspik St. Batholomeus

St. Batholomeus Waspik

De begraafplaats St. Batholomeus bevindt zich in het noordwesten van Waspik aan de Schoolstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Schoolstraat
5165 TS Waspik

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Waspik

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Waspik. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Tilburg.

vakkundig grafmonument plaatsen in Waspik

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Waspik

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Waspik.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Tilburg.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Waspik?

Grafstenen Waspik van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Waspik van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Waspik van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Waspik

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Waspik?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Waspik

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Waspik maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.