close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Wanneperveen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wanneperveen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wanneperveen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wanneperveen en omgeving.

Advies in de buurt van Wanneperveen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wanneperveen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Steenwijk. Op minder dan 5 minuten rijden van Wanneperveen.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Wanneperveen Begraafplaats Wanneperveen

Begraafplaats Wanneperveen

De Begraafplaats Wanneperveen is gelegen in het zuidwesten van Wanneperveen aan de Veneweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Veneweg
7946 LN Wanneperveen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Wanneperveen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Wanneperveen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Steenwijk.

vakkundig grafmonument plaatsen in Wanneperveen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Wanneperveen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Wanneperveen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 5 minuten rijden van Wanneperveen.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331GK Steenwijk

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Steenwijk.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Wanneperveen?

Grafstenen Wanneperveen van natuursteen

Grafsteen Wanneperveen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wanneperveen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wanneperveen van glas

Urnmonument Wanneperveen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Wanneperveen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wanneperveen

1 begraafplaats

Meer dan 90 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wanneperveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wanneperveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.