close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Wagenberg en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wagenberg

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wagenberg of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wagenberg en omgeving.

Advies in de buurt van Wagenberg

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wagenberg en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Breda. Op minder dan 15 minuten rijden van Wagenberg.

Inspiratiewinkel Breda Bekijk de collectie
grafstenen Wagenberg Nederlands Hervormd Begraafplaats Wagenberg

Nederlands Hervormd Begraafplaats Wagenberg

In de gemeente Drimmelen vind u de Nederlands Hervormd Begraafplaats Wagenberg aan de Gomarusstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Gomarusstraat
4845 EH Wagenberg
grafsteen Wagenberg Wagenberg

Wagenberg

De begraafplaats Wagenberg bevindt zich in het noordwesten van Wagenberg aan de Dorpsstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
4845 CG Wagenberg

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Wagenberg

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Wagenberg. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Wagenberg

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Wagenberg

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Wagenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Wagenberg.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Wagenberg?

Grafstenen Wagenberg van natuursteen

Grafsteen Wagenberg

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wagenberg van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wagenberg van glas

Urnmonument Wagenberg

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Wagenberg van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wagenberg

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Wagenberg?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wagenberg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wagenberg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.