close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Waalwijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Waalwijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Waalwijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Waalwijk en omgeving, zoals in Sprang Capelle, Sprang-Capelle, Waalwijk, Waalwyk en Waspik.

Grafsteen kopen in de buurt van Waalwijk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Waalwijk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Waalwijk.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Sprang-Capelle Algemene begraafplaats Sprang-Capelle

Algemene begraafplaats Sprang-Capelle

In het zuidoosten van Sprang-Capelle vindt u aan de Tilburgseweg de Algemene begraafplaats Sprang-Capelle. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Tilburgseweg
5161 ME Sprang-Capelle
grafsteen Sprang-Capelle Algemene Begraafplaats Sprang-Capelle

Algemene Begraafplaats Sprang-Capelle

In de gemeente Waalwijk vind u de Algemene Begraafplaats Sprang-Capelle aan de Heistraat. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Heistraat
5161 GE Sprang-Capelle
grafmonument Sprang-Capelle Heistraat

Heistraat Sprang-Capelle

De begraafplaats Heistraat bevindt zich in het noordwesten van Sprang-Capelle aan de Heistraat.

Heistraat
5161 GE Sprang-Capelle
grafmonumenten Waalwijk Begraafplaats St. Clemens

Begraafplaats St. Clemens Waalwijk

In de gemeente Waalwijk vind u de Begraafplaats St. Clemens aan de Sint Clemenspad. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Sint Clemenspad
5142 NM Waalwijk
grafstenen Waalwijk Bloemendaal

Bloemendaal Waalwijk

De begraafplaats Bloemendaal bevindt zich in het noordoosten van Waalwijk aan de Bloemendaalweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Bloemendaalweg
5143NB Waalwijk
grafsteen Waalwijk Maria Onbevlekt Ontvangen

Maria Onbevlekt Ontvangen Waalwijk

In het noordwesten van Waalwijk vindt u aan de Burgemeester Verwielstraat de begraafplaats Maria Onbevlekt Ontvangen. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Burgemeester Verwielstraat
5141BD Waalwijk
grafmonument Waalwijk Protestantse Begraafplaats te Waalwijk

Protestantse Begraafplaats te Waalwijk

In het noordwesten van Waalwijk vindt u aan de Grotestraat de Protestantse Begraafplaats te Waalwijk. Dit is een Protestantse begraafplaats

Grotestraat
5141 HC Waalwijk
grafmonumenten Waalwijk Sint Jan den Doper, Waalwijk

Sint Jan den Doper, Waalwijk

De begraafplaats Sint Jan den Doper, Waalwijk is gelegen in het noordwesten van Waalwijk aan de Kloosterwerf.

Kloosterwerf
5141GN Waalwijk
grafstenen Waspik Begraafplaats Heilige Theresia kerk

Begraafplaats Heilige Theresia kerk Waspik

De Begraafplaats Heilige Theresia kerk bevindt zich in het zuidoosten van Waspik aan de Carmelietenstraat.

Carmelietenstraat
5165 AL Waspik
grafsteen Waspik Begraafplaats Hervormde Gemeente Waspik

Begraafplaats Hervormde Gemeente Waspik

De Begraafplaats Hervormde Gemeente Waspik bevindt zich in het noordwesten van Waspik aan de Raadhuisstraat. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Raadhuisstraat
5165CH Waspik
grafmonument Waspik Roonlaan

Roonlaan Waspik

In het noordwesten van Waspik vindt u aan de de Roonlaan de begraafplaats Roonlaan . Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven

De Roonlaan
5165VB Waspik
grafmonumenten Waspik St. Batholomeus

St. Batholomeus Waspik

De begraafplaats St. Batholomeus bevindt zich in het noordwesten van Waspik aan de Schoolstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Schoolstraat
5165 TS Waspik

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Waalwijk.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Waalwijk?

Grafstenen Waalwijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Waalwijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Waalwijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Waalwijk

12 begraafplaatsen

Meer dan 70 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Waalwijk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Waalwijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Waalwijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.