close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Vught en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Vught

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Vught of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Vught en omgeving, zoals in Cromvoirt en Vught.

Grafsteen kopen in de buurt van Vught

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Vught en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Vught.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Helvoirt Helvoirt Protestants (Ned.Herv.)

Helvoirt Protestants (Ned.Herv.)

De begraafplaats Helvoirt Protestants (Ned.Herv.) bevindt zich in het noordoosten van Helvoirt aan de Vincent van Goghstraat. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats.

Vincent van Goghstraat
5268BM Helvoirt
grafsteen Vught Algemene begraafplaats Vught

Algemene begraafplaats Vught

In het noordoosten van Vught vindt u aan de St.-Elisabethstraat de Algemene begraafplaats Vught. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

St.-Elisabethstraat
5261VN Vught
grafmonument Vught Heilig hart begraafplaats, Vught

Heilig hart begraafplaats, Vught

De Heilig hart begraafplaats, Vught bevindt zich in het noordoosten van Vught aan de Loeffplein. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Loeffplein
5262AJ Vught
grafmonumenten Vught Ouwekerk

Ouwekerk Vught

De begraafplaats Ouwekerk bevindt zich in het zuidoosten van Vught aan de Ouwerkerklaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Ouwerkerklaan
5262VN Vught
grafstenen Vught RK BGP Elisabethstraat

RK BGP Elisabethstraat Vught

In het noordoosten van Vught vindt u aan de St.-Elisabethstraat de begraafplaats RK BGP Elisabethstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

St.-Elisabethstraat
5261VN Vught

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Vught.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Vught?

Grafstenen Vught van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Vught van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Vught van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Vught

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Vught?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Vught

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Vught maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.