close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Vreeland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Vreeland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Vreeland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Vreeland en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Vreeland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Vreeland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Vreeland.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Kockengen RK Begraafplaats Kockengen

RK Begraafplaats Kockengen

In het zuidoosten van Kockengen vindt u aan de Wagendijk de RK Begraafplaats Kockengen. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Wagendijk
3628 EP Kockengen
grafsteen Kockengen Stichtse Vecht

Stichtse Vecht Kockengen

In het noordwesten van Kockengen vindt u aan de Dreef de begraafplaats Stichtse Vecht. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Dreef
3628 BK Kockengen
grafmonument Loenen aan de Vecht Stichtse Vecht

Stichtse Vecht Loenen aan de Vecht

In de gemeente Stichtse Vecht vind u de begraafplaats Stichtse Vecht aan de Driehovenlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en algemene graven.

Driehovenlaan
3632 BM Loenen aan de Vecht
grafmonumenten Maarssen Algemene Begraafplaats Maarssen

Algemene Begraafplaats Maarssen

In het noordwesten van Maarssen vindt u aan de Straatweg de Algemene Begraafplaats Maarssen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven, algemene graven en een columbarium.

Straatweg
3603 CV Maarssen
grafstenen Maarssen Beeresteijn RK

Beeresteijn RK Maarssen

In het noordwesten van Maarssen vindt u aan de Straatweg de begraafplaats Beeresteijn RK. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en algemene graven.

Straatweg
3603 CV Maarssen
grafsteen Maarssen Dorpskerk

Dorpskerk Maarssen

In de gemeente Stichtse Vecht vind u de begraafplaats Dorpskerk aan de Kerkweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkweg
3603 CL Maarssen
grafmonument Nieuwer Ter Aa Nieuwer ter Aa

Nieuwer ter Aa Nieuwer Ter Aa

In het zuidwesten van Nieuwer Ter Aa vindt u aan de Laantje de begraafplaats Nieuwer ter Aa . Dit is een algemene begraafplaats.

Laantje
3626 an Nieuwer Ter Aa
grafmonumenten Nigtevecht Kerkhof NH Kerk

Kerkhof NH Kerk Nigtevecht

De begraafplaats Kerkhof NH Kerk bevindt zich in het zuidwesten van Nigtevecht aan de Dorpsstraat. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Dorpsstraat
1393 NE Nigtevecht
grafstenen Oud Zuilen Oud Zuilen

Oud Zuilen

In de gemeente Stichtse Vecht vind u de begraafplaats Oud Zuilen aan de Groeneweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Groeneweg
3611 AT Oud Zuilen
grafsteen Oud Zuilen Stichting Begraafplaats Oud Zuilen gemeente Maarssen

Stichting Begraafplaats Oud Zuilen gemeente Maarssen

De Stichting Begraafplaats Oud Zuilen gemeente Maarssen is gelegen in het zuidoosten van Oud Zuilen aan de Groeneweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Groeneweg
3611 AT Oud Zuilen
grafmonument Tienhoven Tienhoven

Tienhoven

De begraafplaats Tienhoven bevindt zich in het noordoosten van Tienhoven aan de Laan van Niftarlake. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Laan van Niftarlake
3612 BT Tienhoven

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Vreeland

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Vreeland. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Mijdrecht.

vakkundig grafmonument plaatsen in Vreeland

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Vreeland

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Vreeland.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Mijdrecht.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Vreeland?

Grafstenen Vreeland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Vreeland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Vreeland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Vreeland

11 begraafplaatsen

Meer dan 70 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Mijdrecht?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Vreeland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Vreeland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.