close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Voorschoten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Voorschoten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Voorschoten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Voorschoten en omgeving.

Advies in de buurt van Voorschoten

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Voorschoten en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Voorschoten.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Voorschoten begraafplaats Parochie H. Augustinus, Voorschoten

Begraafplaats Parochie H. Augustinus, Voorschoten

De begraafplaats Parochie H. Augustinus, Voorschoten bevindt zich in het noordoosten van Voorschoten aan de Leidseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Leidseweg
2251 LG Voorschoten
grafsteen Voorschoten begraafplaats Rosenburgh, Voorschoten

Begraafplaats Rosenburgh, Voorschoten

In de gemeente Voorschoten vind u de begraafplaats Rosenburgh, Voorschoten aan de Rosenburgherlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Rosenburgherlaan
2252 AX Voorschoten

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Voorschoten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Voorschoten.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Voorschoten?

Grafstenen Voorschoten van natuursteen

Grafsteen Voorschoten

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Voorschoten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Voorschoten van glas

Urnmonument Voorschoten

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Voorschoten van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Voorschoten

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Voorschoten?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Voorschoten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Voorschoten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.