close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Voorschoten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Voorschoten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Voorschoten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Voorschoten en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Voorschoten

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Voorschoten en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Voorschoten.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Voorschoten begraafplaats Rosenburgh, Voorschoten

Begraafplaats Rosenburgh, Voorschoten

De begraafplaats Rosenburgh, Voorschoten is gelegen in het zuidwesten van Voorschoten aan de Rosenburgherlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Rosenburgherlaan
2252 AX Voorschoten
grafsteen Voorschoten Laurentiuskerkhof van de Parochie H. Augustinus, Voorschoten

Laurentiuskerkhof van de Parochie H. Augustinus, Voorschoten

In het noordoosten van Voorschoten vindt u aan de Leidseweg de begraafplaats Laurentiuskerkhof van de Parochie H. Augustinus, Voorschoten. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Leidseweg
2251 LG Voorschoten

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Voorschoten.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Voorschoten?

Grafstenen Voorschoten van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Voorschoten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Voorschoten van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Voorschoten

2 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Voorschoten?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rijswijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Voorschoten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Voorschoten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.