close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Vollenhove en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Vollenhove

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Vollenhove of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Vollenhove en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Vollenhove

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Vollenhove en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Steenwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Vollenhove.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Vollenhove Begraafplaats De Voorst Vollenhove

Begraafplaats De Voorst Vollenhove

In de gemeente Steenwijkerland vind u de Begraafplaats De Voorst Vollenhove aan de Haven. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Haven
8325 XE Vollenhove
grafsteen Vollenhove RK Begraafplaats Vollenhove

RK Begraafplaats Vollenhove

In de gemeente Steenwijkerland vind u de RK Begraafplaats Vollenhove aan de weg van Rollecate. Dit is een algemene begraafplaats.

Weg van Rollecate
8325 CS Vollenhove
grafmonument Vollenhove Vollenhove Toutenburg

Vollenhove Toutenburg

De begraafplaats Vollenhove Toutenburg is gelegen in het zuidoosten van Vollenhove aan de Aan Boord. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Aan Boord
8325 HA Vollenhove

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Vollenhove

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Vollenhove. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Steenwijk.

vakkundig grafmonument plaatsen in Vollenhove

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Vollenhove

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Steenwijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Vollenhove.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331 GK Steenwijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Steenwijk.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Vollenhove?

Grafstenen Vollenhove van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Vollenhove van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Vollenhove van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Vollenhove

3 begraafplaatsen

Meer dan 130 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Vollenhove

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Vollenhove maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.