close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Venray en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Venray

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Venray of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Venray en omgeving, zoals in Blitterswijck, Blitterswyck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum en Ysselsteyn.

Grafsteen kopen in de buurt van Venray

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Venray, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Blitterswijck RK begraafplaats Blitterswijck

RK begraafplaats Blitterswijck

De RK begraafplaats Blitterswijck bevindt zich in het noordoosten van Blitterswijck aan de Plein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Plein
5863 AT Blitterswijck
grafsteen Merselo RK Begraafplaats Merselo

RK Begraafplaats Merselo

De RK Begraafplaats Merselo bevindt zich in het noordoosten van Merselo aan de Kleindorp. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kleindorp
5815 CL Merselo
grafmonument Oostrum Boschhuizen (Venray)

Boschhuizen (Venray) Oostrum

In het noordwesten van Oostrum vindt u aan de Spurkterdijk de begraafplaats Boschhuizen (Venray).

Spurkterdijk
5807 EE Oostrum
grafmonumenten Oostrum Gemeentelijke begraafplaats Boschuizen (Niet gebruiken)

Gemeentelijke begraafplaats Boschuizen (Niet gebruiken) Oostrum

In het noordwesten van Oostrum vindt u aan de Spurkterdijk de Gemeentelijke begraafplaats Boschuizen (Niet gebruiken). Dit is een algemene begraafplaats.

Spurkterdijk
5807EE Oostrum
grafstenen Oostrum Rooms Katholieke Begraafplaats Oostrum

Rooms Katholieke Begraafplaats Oostrum

In het zuidoosten van Oostrum vindt u aan de Meijerlaan de Rooms Katholieke Begraafplaats Oostrum. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Meijerlaan
- Oostrum
grafsteen Smakt St. Jozef kerkhof

St. Jozef kerkhof Smakt

In het noordoosten van Smakt vindt u aan de St. Jozeflaan de begraafplaats St. Jozef kerkhof

St. Jozeflaan
5817 AD Smakt

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 50 minuten rijden van Venray.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Venray?

Grafstenen Venray van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Venray van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Venray van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Venray

6 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Venray

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Venray maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.