close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Veere en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Veere

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Veere of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Veere en omgeving, zoals in Aagtekerke, Biggekerke, Domburg, Gapinge, Grijpskerke, Grypskerke, Koudekerke, Meliskerke, Oostkapelle, Serooskerke, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zoutelande.

Grafsteen kopen in de buurt van Veere

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Veere, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Biggekerke Algemene Begraafplaats Biggekerke

Algemene Begraafplaats Biggekerke

In het noordoosten van Biggekerke vindt u aan de Zoutelandseweg de Algemene Begraafplaats Biggekerke . Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Zoutelandseweg
4373 AM Biggekerke
grafsteen Domburg Algemene Begraafplaats Domburg

Algemene Begraafplaats Domburg

De Algemene Begraafplaats Domburg is gelegen in het zuidwesten van Domburg aan de Babelweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Babelweg
4357 BT Domburg
grafmonument Gapinge Gapinge

Gapinge

De begraafplaats Gapinge bevindt zich in het zuidwesten van Gapinge aan de Schellachseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Schellachseweg
4352AJ Gapinge
grafmonumenten Koudekerke Koudekerke

Koudekerke

In de gemeente Veere vind u de begraafplaats Koudekerke aan de Biggekerksestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Biggekerksestraat
4371 EZ Koudekerke
grafstenen Meliskerke Begraafplaats Meliskerke

Begraafplaats Meliskerke

Mariekerkseweg
4365NH Meliskerke
grafsteen Oostkapelle Oost Kapelle (Zeeland)

Oost Kapelle (Zeeland) Oostkapelle

De begraafplaats Oost Kapelle (Zeeland) bevindt zich in het zuidoosten van Oostkapelle aan de Noordweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Noordweg
4356 EC Oostkapelle
grafmonument Serooskerke Algemene Begraafplaats Serooskerke

Algemene Begraafplaats Serooskerke

De Algemene Begraafplaats Serooskerke is gelegen in het noordoosten van Serooskerke aan de Vrouwenpolderseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Vrouwenpolderseweg
4353 BC Serooskerke
grafmonumenten Veere Algemene Begraafplaats Veere

Algemene Begraafplaats Veere

In de gemeente Veere vind u de Algemene Begraafplaats Veere aan de Zanddijkseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Zanddijkseweg
4351 Veere
grafstenen Westkapelle Begraafplaats Westkapelle

Begraafplaats Westkapelle

De Begraafplaats Westkapelle bevindt zich in het noordoosten van Westkapelle aan de Kerkeweg

Kerkeweg
4361 JA Westkapelle

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Veere

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 85 minuten rijden van Veere.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Veere?

Grafstenen Veere van natuursteen

Grafsteen Veere

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Veere van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Veere van glas

Urnmonument Veere

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Veere van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Veere

9 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Veere

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Veere maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.