close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Veenendaal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Veenendaal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Veenendaal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Veenendaal en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Veenendaal

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Veenendaal en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Veenendaal.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Veenendaal De Munnikenhof

De Munnikenhof Veenendaal

In de gemeente Veenendaal vind u de begraafplaats De Munnikenhof aan de Munnikenweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, een columbarium, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Munnikenweg
3905 MH Veenendaal

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Veenendaal.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Veenendaal?

Grafstenen Veenendaal van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Veenendaal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Veenendaal van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Veenendaal

1 begraafplaats

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Veenendaal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Veenendaal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.