close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Veendam en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Veendam

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Veendam of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Veendam en omgeving, zoals in Borgercompagnie, Veendam en Wildervank.

Grafsteen kopen in de buurt van Veendam

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Veendam en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Veendam.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Veendam Begraafplaats Buitenwoelhof

Begraafplaats Buitenwoelhof Veendam

De Begraafplaats Buitenwoelhof bevindt zich in het noordwesten van Veendam aan de Langeleegte. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Langeleegte
9641 GR Veendam
grafsteen Veendam Veendam RK

Veendam RK

De begraafplaats Veendam RK bevindt zich in het zuidwesten van Veendam aan de Boven Oosterdiep. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Boven Oosterdiep
9641JN Veendam
grafmonument Wildervank Begraafplaats Wildervank

Begraafplaats Wildervank

In de gemeente Veendam vind u de Begraafplaats Wildervank aan de Dalweg . Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Dalweg
9648 TA Wildervank

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Veendam.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Veendam?

Grafstenen Veendam van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Veendam van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Veendam van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Veendam

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Groningen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Veendam

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Veendam maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.