close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Valkenswaard en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Valkenswaard

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Valkenswaard of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Valkenswaard en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Valkenswaard

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Valkenswaard en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Valkenswaard.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Valkenswaard Begraafplaats Eikenhof

Begraafplaats Eikenhof Valkenswaard

De Begraafplaats Eikenhof bevindt zich in het zuidoosten van Valkenswaard aan de de Sil. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

De Sil
5556 XP Valkenswaard
grafsteen Valkenswaard Dommelen

Dommelen Valkenswaard

In het zuidwesten van Valkenswaard vindt u aan de Bergstraat de begraafplaats Dommelen. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Bergstraat
5551AW Valkenswaard
grafmonument Valkenswaard Oude begraafplaats Valkenswaard "Op den Rösheuvel"

Oude begraafplaats Valkenswaard "Op den Rösheuvel"

In het noordoosten van Valkenswaard vindt u aan de Kerkhofstraat de Oude begraafplaats Valkenswaard "Op den Rösheuvel". Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkhofstraat
5554HG Valkenswaard

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Valkenswaard.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Valkenswaard?

Grafstenen Valkenswaard van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Valkenswaard van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Valkenswaard van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Valkenswaard

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Valkenswaard?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Valkenswaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Valkenswaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.