close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Valkenburg aan de Geul en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Valkenburg aan de Geul

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Valkenburg aan de Geul of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Valkenburg aan de Geul en omgeving, zoals in Berg en Terblijt, Berg en Terblyt, Schin op Geul, Valkenburg en Walem.

Grafsteen kopen in de buurt van Valkenburg aan de Geul

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Valkenburg aan de Geul, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Berg en Terblijt Begraafplaats Berg en Terblijt

Begraafplaats Berg en Terblijt

De Begraafplaats Berg en Terblijt is gelegen in het zuidwesten van Berg en Terblijt aan de Rijksweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Rijksweg
6325AB Berg en Terblijt
grafsteen Valkenburg Begraafplaats Cauberg

Begraafplaats Cauberg Valkenburg

De Begraafplaats Cauberg bevindt zich in het zuidoosten van Valkenburg aan de Cauberg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Cauberg
6301 BT Valkenburg
grafmonument Valkenburg Houthem St. Gerlachkerk

Houthem St. Gerlachkerk Valkenburg

In het noordwesten van Valkenburg vindt u aan de Onderstestraat de begraafplaats Houthem St. Gerlachkerk. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Onderstestraat
6301 KA Valkenburg
grafmonumenten Valkenburg RK Begraafplaats Broekhem

RK Begraafplaats Broekhem Valkenburg

In het noordwesten van Valkenburg vindt u aan de Bosstraat de RK Begraafplaats Broekhem. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Bosstraat
6301 HM Valkenburg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 90 minuten rijden van Valkenburg aan de Geul.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Valkenburg aan de Geul?

Grafstenen Valkenburg aan de Geul van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Valkenburg aan de Geul van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Valkenburg aan de Geul van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Valkenburg aan de Geul

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Valkenburg aan de Geul

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Valkenburg aan de Geul maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.