close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Vaassen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Vaassen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Vaassen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Vaassen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Vaassen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Vaassen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 15 minuten rijden van Vaassen.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Vaassen Begraafplaats De Wanenk Vaassen

Begraafplaats De Wanenk Vaassen

Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Oude Apeldoornseweg
8171LW Vaassen
grafsteen Vaassen Begraafplaats Zwanenweg Vaassen

Begraafplaats Zwanenweg Vaassen

In het zuidwesten van Vaassen vindt u aan de Apeldoornseweg de Begraafplaats Zwanenweg Vaassen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Apeldoornseweg
8172 EG Vaassen
grafmonument Vaassen RK begraafplaats Oosterhof Vaassen

RK begraafplaats Oosterhof Vaassen

In het noordoosten van Vaassen vindt u aan de Deventerstraat de RK begraafplaats Oosterhof Vaassen. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Deventerstraat
8171 AC Vaassen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Vaassen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Vaassen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Apeldoorn.

vakkundig grafmonument plaatsen in Vaassen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Vaassen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 15 minuten rijden van Vaassen.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Apeldoorn.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Vaassen?

Grafstenen Vaassen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Vaassen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Vaassen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Vaassen

3 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Vaassen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Vaassen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.