close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Urk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Urk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Urk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Urk en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Urk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Urk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Kampen. Op minder dan 30 minuten rijden van Urk.

Inspiratiewinkel Kampen Bekijk de collectie
grafstenen Urk Begraafplaats De Vormt

Begraafplaats De Vormt Urk

De Begraafplaats De Vormt is gelegen in het noordwesten van Urk aan de Vormtweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Vormtweg
8321 NC Urk
grafsteen Urk Begraafplaats Holkenkamp Urk

Begraafplaats Holkenkamp Urk

In het noordwesten van Urk vindt u aan de Holkenkamp de Begraafplaats Holkenkamp Urk. Dit is een algemene begraafplaats

Holkenkamp
8321 AW Urk
grafmonument Urk Begraafplaats Kerkje aan de Zee Urk

Begraafplaats Kerkje aan de Zee Urk

De Begraafplaats Kerkje aan de Zee Urk is gelegen in het noordwesten van Urk aan de Wijk 4. Dit is een algemene begraafplaats

Wijk 4
8321 GG Urk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Kampen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Kampen. Op minder dan 30 minuten rijden van Urk.

Cuperus Gedenken Kampen
Carlsonstraat 11
8263 CA Kampen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Urk?

Grafstenen Urk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Urk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Urk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Urk

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Urk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Urk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Urk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.