close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Tytsjerksteradiel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Tytsjerksteradiel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Tytsjerksteradiel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Tytsjerksteradiel en omgeving, zoals in Aldtsjerk, Bergum, Burgum, Earnewâld, Eastermar, Eernewoude, Garyp, Giekerk, Gytsjerk, Hardegaryp, Hurdegaryp, Jistrum, Mûnein, Molenend;Munein, Noardburgum, Noordbergum, Oenkerk, Oentsjerk, Oostermeer, Oudkerk, Ryptsjerk, Sumar, Suwald;Suawoude, Suwâld, Tietjerk, Tytsjerk en Wyns.

Grafsteen kopen in de buurt van Tytsjerksteradiel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Tytsjerksteradiel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 15 minuten rijden van Tytsjerksteradiel.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Aldtsjerk Kerkhof "Sint-Pauluskerk" Aldtsjerk / Oudkerk

Kerkhof "Sint-Pauluskerk" Aldtsjerk / Oudkerk

De begraafplaats Kerkhof "Sint-Pauluskerk" Aldtsjerk / Oudkerk is gelegen in het zuidoosten van Aldtsjerk aan de Van Sminiaweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Van Sminiaweg
9064 KC Aldtsjerk
grafsteen Burgum Kerkhof Hervormde kerk Burgum / Bergum

Kerkhof Hervormde kerk Burgum / Bergum

De begraafplaats Kerkhof Hervormde kerk Burgum / Bergum bevindt zich in het noordoosten van Burgum aan de Nieuwstad. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Nieuwstad
9251 LM Burgum
grafmonument Earnewâld Begraafplaats Earnewâld

Begraafplaats Earnewâld

De Begraafplaats Earnewâld is gelegen in het noordoosten van Earnewâld aan de Ds. Offerhausweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Ds. Offerhausweg
9264 TH Earnewâld
grafmonumenten Eastermar Begraafplaats Hervormde Kerk Eastermar (Oostermeer)

Begraafplaats Hervormde Kerk Eastermar (Oostermeer)

In het noordwesten van Eastermar vindt u aan de Torenlaan de Begraafplaats Hervormde Kerk Eastermar (Oostermeer). Dit is een Protestantse begraafplaats.

Torenlaan
9261 VZ Eastermar
grafstenen Garyp Kerkhof Petrushof Garyp / Garijp

Kerkhof Petrushof Garyp / Garijp

In de gemeente Tytsjerksteradiel vind u de begraafplaats Kerkhof Petrushof Garyp / Garijp aan de Tsjerkepaed. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tsjerkepaed
9263 PS Garyp
grafsteen Hurdegaryp Begraafplaats Hardegarijp / Hurdegaryp

Begraafplaats Hardegarijp / Hurdegaryp

De Begraafplaats Hardegarijp / Hurdegaryp bevindt zich in het noordoosten van Hurdegaryp aan de Rijksstraatweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Rijksstraatweg
9254DK Hurdegaryp
grafmonument Jistrum Algemene begraafplaats Jistrum

Algemene begraafplaats Jistrum

In het noordwesten van Jistrum vindt u aan de Schoolstraat de Algemene begraafplaats Jistrum. Dit is een algemene begraafplaats.

Schoolstraat
9258CG Jistrum
grafmonumenten Jistrum Hervormde Begraafplaats Jistrum

Hervormde Begraafplaats Jistrum

De Hervormde Begraafplaats Jistrum is gelegen in het zuidoosten van Jistrum aan de Schoolstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Schoolstraat
9258 CH Jistrum
grafstenen Noardburgum Begraafplaats Hervormde kerk Noardburgum / Noordbergum

Begraafplaats Hervormde kerk Noardburgum / Noordbergum

De Begraafplaats Hervormde kerk Noardburgum / Noordbergum bevindt zich in het zuidwesten van Noardburgum aan de Rijksstraatweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Rijksstraatweg
9257 DR Noardburgum
grafsteen Oentsjerk Begraafplaats Mariakerk Oentsjerk / Oenkerk

Begraafplaats Mariakerk Oentsjerk / Oenkerk

In de gemeente Tytsjerksteradiel vind u de Begraafplaats Mariakerk Oentsjerk / Oenkerk aan de Wynzerdyk. Dit is een Protestantse begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Wynzerdyk
9062 GP Oentsjerk
grafmonument Sumar Begraafplaats Sumar

Begraafplaats Sumar

De Begraafplaats Sumar bevindt zich in het noordwesten van Sumar aan de Greate Buorren. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Greate Buorren
9262 SB Sumar
grafmonumenten Suwâld Begraafplaats Suwald

Begraafplaats Suwald Suwâld

In de gemeente Tytsjerksteradiel vind u de Begraafplaats Suwald aan de Kerkbuurt. Dit is een Protestantse begraafplaats.

Kerkbuurt
9265 LS Suwâld
grafstenen Tytsjerk Kerkhof Tytsjerk / Tietjerk

Kerkhof Tytsjerk / Tietjerk

De begraafplaats Kerkhof Tytsjerk / Tietjerk is gelegen in het zuidoosten van Tytsjerk aan de Buorren. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Buorren
9255 KL Tytsjerk
grafsteen Wyns Kerkhof "Sint-Vituskerk" Wyns / Wijns

Kerkhof "Sint-Vituskerk" Wyns / Wijns

De begraafplaats Kerkhof "Sint-Vituskerk" Wyns / Wijns is gelegen in het zuidwesten van Wyns aan de Wyns. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Wyns
9091 BE Wyns

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 15 minuten rijden van Tytsjerksteradiel.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Tytsjerksteradiel?

Grafstenen Tytsjerksteradiel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Tytsjerksteradiel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Tytsjerksteradiel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Tytsjerksteradiel

14 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Tytsjerksteradiel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Tytsjerksteradiel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.