close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Twenterand en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Twenterand

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Twenterand of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Twenterand en omgeving, zoals in Bruinehaar, Den Ham, Geerdijk, Kloosterhaar, Sibculo, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar Vriezenveensewijk;Westerhaar en Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Grafsteen kopen in de buurt van Twenterand

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Twenterand en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 20 minuten rijden van Twenterand.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Bruinehaar Begraafplaats Bruinehaar

Begraafplaats Bruinehaar

In de gemeente Twenterand vind u de Begraafplaats Bruinehaar aan de Striepeweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Striepeweg
7675TG Bruinehaar
grafsteen Den Ham Begraafplaats Den Ham

Begraafplaats Den Ham

De Begraafplaats Den Ham bevindt zich in het zuidoosten van Den Ham aan de Molenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Molenstraat
7683 VD Den Ham
grafmonument Den Ham Begraafplaats Dennenhof

Begraafplaats Dennenhof Den Ham

In het zuidoosten van Den Ham vindt u aan de Dennenweg de Begraafplaats Dennenhof. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Dennenweg
7683 RS Den Ham
grafmonumenten Vriezenveen Algemene Begraafplaats Vriezenveen

Algemene Begraafplaats Vriezenveen

De Algemene Begraafplaats Vriezenveen is gelegen in het noordoosten van Vriezenveen aan de Weemestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Weemestraat
7671 EH Vriezenveen
grafstenen Vriezenveen RK Kerkhof Vriezenveen

RK Kerkhof Vriezenveen

De begraafplaats RK Kerkhof Vriezenveen is gelegen in het noordoosten van Vriezenveen aan de Oosteinde. Dit is een algemene begraafplaats.

Oosteinde
7671 AR Vriezenveen
grafsteen Vroomshoop Begraafplaats Vroomshoop

Begraafplaats Vroomshoop

De Begraafplaats Vroomshoop is gelegen in het noordoosten van Vroomshoop aan de Vredesplein. Dit is een algemene begraafplaats.

Vredesplein
7681 JG Vroomshoop
grafmonument Westerhaar-Vriezenveensewijk Begraafplaats Westerhaar

Begraafplaats Westerhaar Westerhaar-Vriezenveensewijk

De Begraafplaats Westerhaar is gelegen in het noordoosten van Westerhaar-Vriezenveensewijk aan de Sibculoseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Sibculoseweg
7676 PD Westerhaar-Vriezenveensewijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 20 minuten rijden van Twenterand.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Twenterand?

Grafstenen Twenterand van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Twenterand van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Twenterand van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Twenterand

7 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Twenterand?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Twenterand

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Twenterand maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.