close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Tilburg en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Tilburg

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Tilburg of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Tilburg en omgeving, zoals in Berkel Enschot, Berkel-Enschot, Tilburg en Udenhout.

Grafsteen kopen in de buurt van Tilburg

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Berkel-Enschot Berkel parochie St. Willibrordus

Berkel parochie St. Willibrordus Berkel-Enschot

In de gemeente Tilburg vind u de begraafplaats Berkel parochie St. Willibrordus aan de Dom S. Dubuissonstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Dom S. Dubuissonstraat
5056 HN Berkel-Enschot
grafsteen Berkel-Enschot RK begraafplaats Enschot

RK begraafplaats Enschot Berkel-Enschot

De RK begraafplaats Enschot bevindt zich in het zuidwesten van Berkel-Enschot aan de Torenpad. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Torenpad
5056 SE Berkel-Enschot
grafmonument Tilburg Begraafplaats Heuvel

Begraafplaats Heuvel Tilburg

De Begraafplaats Heuvel is gelegen in het zuidoosten van Tilburg aan de Sint Josephstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Sint Josephstraat
5017 GD Tilburg
grafmonumenten Tilburg Begraafplaats St. Petrus Donders Schumannpad

Begraafplaats St. Petrus Donders Schumannpad Tilburg

In de gemeente Tilburg vind u de Begraafplaats St. Petrus Donders Schumannpad aan de De Schans. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en een columbarium.

De Schans
5011 EN Tilburg
grafstenen Tilburg Begraafplaats Vredehof

Begraafplaats Vredehof Tilburg

In het zuidwesten van Tilburg vindt u aan de Gilzerbaan de Begraafplaats Vredehof. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Gilzerbaan
5032 VC Tilburg
grafsteen Tilburg Broekhoven

Broekhoven Tilburg

In het zuidoosten van Tilburg vindt u aan de Professor Lorentzstraat de begraafplaats Broekhoven. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven en particuliere graven.

Professor Lorentzstraat
5021NP Tilburg
grafmonument Tilburg Centrale begraafplaats West (Hoflaan)

Centrale begraafplaats West (Hoflaan) Tilburg

De Centrale begraafplaats West (Hoflaan) bevindt zich in het noordwesten van Tilburg aan de Hoflaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven en particuliere graven.

Hoflaan
5044HB Tilburg
grafmonumenten Tilburg Crematorium Tilburg

Crematorium Tilburg

In de gemeente Tilburg vind u de Crematorium Tilburg aan de Karel Boddenweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Karel Boddenweg
5044EL Tilburg
grafstenen Tilburg Gershwin parochie De Vlaspit

Gershwin parochie De Vlaspit Tilburg

De begraafplaats Gershwin parochie De Vlaspit is gelegen in het noordoosten van Tilburg aan de Gershwinstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Gershwinstraat
5012 AR Tilburg
grafsteen Tilburg Goirkestraat

Goirkestraat Tilburg

In het noordoosten van Tilburg vindt u aan de Goirkestraat de begraafplaats Goirkestraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Goirkestraat
5046 GL Tilburg
grafmonument Tilburg Hasselt

Hasselt Tilburg

De begraafplaats Hasselt bevindt zich in het noordoosten van Tilburg aan de Lambert de Wijsstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Lambert de Wijsstraat
5046LG Tilburg
grafmonumenten Tilburg Korvel

Korvel Tilburg

In het zuidoosten van Tilburg vindt u aan de Laarstraat de begraafplaats Korvel. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Laarstraat
5025 VK Tilburg
grafstenen Tilburg Rooms Katholieke Begraafplaats 't Heike

Rooms Katholieke Begraafplaats 't Heike Tilburg

De Rooms Katholieke Begraafplaats 't Heike is gelegen in het zuidoosten van Tilburg aan de Bredaseweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Bredaseweg
5038 NA Tilburg
grafsteen Tilburg Tilburg begraafplaats Loven

Tilburg begraafplaats Loven

De Tilburg begraafplaats Loven is gelegen in het zuidoosten van Tilburg aan de Lovensestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Lovensestraat
5014DS Tilburg
grafmonument Udenhout St. Lambertus (parochie Johannes XXIII)

St. Lambertus (parochie Johannes XXIII) Udenhout

De begraafplaats St. Lambertus (parochie Johannes XXIII) bevindt zich in het noordwesten van Udenhout aan de Kloosterpad. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Kloosterpad
5071 ER Udenhout

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 10 minuten rijden van Tilburg.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Tilburg?

Grafstenen Tilburg van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Tilburg van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Tilburg van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Tilburg

15 begraafplaatsen

Meer dan 130 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Tilburg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Tilburg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.