close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Tiel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Tiel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Tiel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Tiel en omgeving, zoals in Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Tiel, Wadenoijen, Wadenoyen, Zennewijnen en Zennewynen.

Grafsteen kopen in de buurt van Tiel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Tiel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 25 minuten rijden van Tiel.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Kapel Avezaath Kapel-Avezaath (gemeente Tiel)

Kapel-Avezaath (gemeente Tiel) Kapel Avezaath

De begraafplaats Kapel-Avezaath (gemeente Tiel) is gelegen in het noordoosten van Kapel Avezaath aan de Zoelensestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Zoelensestraat
4013CS Kapel Avezaath
grafsteen Tiel Algemene Begraafplaats Papesteeg

Algemene Begraafplaats Papesteeg Tiel

In het zuidwesten van Tiel vindt u aan de Papesteeg de Algemene Begraafplaats Papesteeg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven, particuliere graven en algemene graven.

Papesteeg
4006 WC Tiel
grafmonument Tiel Begraafplaats Wadenoijen (gemeente Tiel)

Begraafplaats Wadenoijen (gemeente Tiel)

In het noordoosten van Tiel vindt u aan de Lingedijk de Begraafplaats Wadenoijen (gemeente Tiel). Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Lingedijk
4001 XJ Tiel
grafmonumenten Tiel Rooms Katholieke Begraafplaats Tiel

Rooms Katholieke Begraafplaats Tiel

In het noordoosten van Tiel vindt u aan de J.D. van Leeuwenstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Tiel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

J.D. van Leeuwenstraat
4001 XE Tiel
grafstenen Tiel Ter Navolging monumentale begraafplaats

Ter Navolging monumentale begraafplaats Tiel

In de gemeente Tiel vind u de Ter Navolging monumentale begraafplaats aan de Lingedijk.

Lingedijk
4001 XH Tiel
grafsteen Wadenoijen Algemene Begraafplaats Wadenoijen (gemeente Tiel)

Algemene Begraafplaats Wadenoijen (gemeente Tiel)

Dit is een algemene begraafplaats.

Lingedijk
4014 MB Wadenoijen
grafmonument Zennewijnen Algemene Begraafplaats Zennewijnen (gemeente Tiel)

Algemene Begraafplaats Zennewijnen (gemeente Tiel)

In het zuidoosten van Zennewijnen vindt u aan de Hermoesestraat de Algemene Begraafplaats Zennewijnen (gemeente Tiel). Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Hermoesestraat
4062PP Zennewijnen
grafmonumenten Zennewijnen Ophemert (gemeente West Betuwe)

Ophemert (gemeente West Betuwe) Zennewijnen

In de gemeente Tiel vind u de begraafplaats Ophemert (gemeente West Betuwe) aan de Hermoesestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Hermoesestraat
4062 PP Zennewijnen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 25 minuten rijden van Tiel.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Tiel?

Grafstenen Tiel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Tiel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Tiel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Tiel

8 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Tiel?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Tiel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Tiel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.