close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Tholen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Tholen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Tholen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Tholen en omgeving, zoals in Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, St Annaland, St Maartensdyk, St Philipsland, Stavenisse en Tholen.

Grafsteen kopen in de buurt van Tholen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Tholen, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Poortvliet Begraafplaats Poortvliet

Begraafplaats Poortvliet

De Begraafplaats Poortvliet bevindt zich in het zuidoosten van Poortvliet aan de Hogeweg. Dit is een algemene begraafplaats

Hogeweg
4693RJ Poortvliet
grafsteen Sint Philipsland Anna Jacobapolder

Anna Jacobapolder Sint Philipsland

In het noordwesten van Sint Philipsland vindt u aan de Langeweg de begraafplaats Anna Jacobapolder. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Langeweg
4675 RM Sint Philipsland
grafmonument Sint Philipsland NIET GEBRUIKEN

NIET GEBRUIKEN Sint Philipsland

In de gemeente Tholen vind u de begraafplaats NIET GEBRUIKEN aan de Zijpestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Zijpestraat
4675 CV Sint Philipsland
grafmonumenten Sint Philipsland Sint Philipsland

Sint Philipsland

De begraafplaats Sint Philipsland bevindt zich in het zuidoosten van Sint Philipsland aan de Zijpestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Zijpestraat
4675 CV Sint Philipsland
grafstenen Sint-Annaland St Annaland Tholen

St Annaland Tholen Sint-Annaland

In het noordwesten van Sint-Annaland vindt u aan de F.M. Boogaardweg de begraafplaats St Annaland Tholen. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

F.M. Boogaardweg
4697 GM Sint-Annaland
grafsteen Sint-Maartensdijk Algemene Begraafplaats Sint-Maartensdijk

Algemene Begraafplaats Sint-Maartensdijk

In het zuidwesten van Sint-Maartensdijk vindt u aan de Kastelijnsweg de Algemene Begraafplaats Sint-Maartensdijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kastelijnsweg
4695 RA Sint-Maartensdijk
grafmonument Stavenisse Stavenisse

Stavenisse

In de gemeente Tholen vind u de begraafplaats Stavenisse aan de Prins Bernhardstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Prins Bernhardstraat
4696BV Stavenisse
grafmonumenten Tholen 'Sint Barbara' (St. Christoffel Parochie)

'Sint Barbara' (St. Christoffel Parochie) Tholen

De begraafplaats 'Sint Barbara' (St. Christoffel Parochie) is gelegen in het zuidoosten van Tholen aan de Hertenkamp. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Hertenkamp
4691HG Tholen
grafstenen Tholen Algemene begraafplaats Tholen

Algemene begraafplaats Tholen

In het noordoosten van Tholen vindt u aan de Prins Bernhardstraat de Algemene begraafplaats Tholen. Dit is een algemene begraafplaats

Prins Bernhardstraat
4691 GC Tholen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 60 minuten rijden van Tholen.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Tholen?

Grafstenen Tholen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Tholen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Tholen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Tholen

9 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Tholen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Tholen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.